Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θήβα


Αναζητούνται για να συλληφθούν, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δυο (2) άγνωστοι δράστες, για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, χθες (30-12-2011) το βράδυ, στη Θήβα Βοιωτίας.

 

Ειδικότερα χθες και περί ώρα 21:20΄, οι δύο (2) δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες τύπου FULL - FACE, προσέγγισαν πεζοί πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού.



Στη συνέχεια ο ένας εκ των δραστών έσπασε, με την χειρολαβή πιστολιού, την τζαμαρία εισόδου του πρατηρίου και με την απειλή όπλων (πιστόλια) που κρατούσαν και οι δύο δράστες στα χέρια τους, ακινητοποίησαν τον 22χρονο υπάλληλο, υπήκοο Πακιστάν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.000,00) περίπου ευρώ.



Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ από τα σπασμένα τζάμια τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο 22χρονος υπάλληλος. 



Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και διεξάγονται επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Οινοφύτων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός (1) άγνωστου δράστη, ο οποίος σήμερα (30-12-2011) το μεσημέρι, με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, από το ταχυδρομικό κατάστημα Οινοφύτων Βοιωτίας.

 Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι και περί ώρα 12:10΄, ο δράστης εισήλθε στο ταχυδρομικό κατάστημα έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα.


 Στη συνέχεια με την απειλή όπλου (πιστολιού), αφαίρεσε από τα ταμεία του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των (300,00) περίπου ευρώ σε χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των (600,00) περίπου ευρώ σε κέρματα. Ακολούθως ο δράστης διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και ενεργούνται επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.