Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού σε συμπλοκή στη Στυλίδα


 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας τρεις άντρες, αλβανικής καταγωγής, βρίσκονταν από το μεσημέρι σε ουζερί της Στυλίδας και οι προστριβές που είχαν με τον καταστηματάρχη αλλά και κάποιους θαμώνες έφτασαν μέχρι το σημείο της συμπλοκής. Οι τρεις Αλβανοί φέρονται να κατέστρεψαν κυριολεκτικά το ουζερί πριν τους διώξει ο καταστηματάρχης γύρω στις 5 το απόγευμα για να αποφύγει τα χειρότερα.

Η παρέα των τριών αλλοδαπών έφυγε αλλά λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επέστρεψαν οπλισμένοι με πιστόλια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ο 54χρονος καταστηματάρχης, που ήταν κυνηγός, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του καταστήματος και πυροβόλησε εναντίον των τριών Αλβανών τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν από αυτούς ενώ οι άλλοι δύο απομακρύνθηκαν μετά από αυτή την εξέλιξη και τους αναζητά η αστυνομία.

Ο καταστηματάρχης μετά το φονικό πήγε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Στυλίδας. Μια ομάδα αλλοδαπών κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ακόμη και την ώρα που βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα ενώ τις βραδινές ώρες μεγάλες ομάδες αλβανικής καταγωγής άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Στυλίδας και απειλούν με αντίποινα.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η πίτα της Αντικαρκινικής στη Λιβαδειά και 60 φωτογραφίες