Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Απεβίωσε ο Τάκης Συνετόπουλος

Απεβίωσε ο Τάκης Συνετόπουλος

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Τάκης Συνετόπουλος, ο οποίος έκανε καριέρα σε Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου.


Η ομάδα της Μαγνησίας βυθίστηκε στο πένθος, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Συνετόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την οδύνη της για θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε στον αγώνα με τον Φωστήρα, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες της ομάδας να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και οι σημαίες στο ΕΑΚ να κυματίζουν μεσίστιες".

www.protothema.gr

Νέα δημοτική κίνηση


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρή 19χρονη κοπέλα

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του στην άσφαλτο, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα.

Μια 19χρονη, η οποία επέβαινε σε μηχανή, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα.

Η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η 19χρονη εκτινάχτηκε από τη σφοδρή σύγκρουση και έπεσε πάνω σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 19χρονη, όμως ήταν αργά.

Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του δικύκλου, 22 ετών, που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:10 το βράδυ της Τρίτης, στην Πατρών - Κλάους, απέναντι από τον υποσταθμό της ΔΕΗ και κοντά στο Νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας».

Σύμφωνα με την αστυνομία το δίκυκλο κινείτο από τον κόμβο του Κούκου με κατεύθυνση την Πάτρα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με ΙΧ που οδηγούσε μια γυναίκα ηλικίας, 37 ετών. Στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο όχημα, με επίσης γυναίκα οδηγό , το οποίο ακολουθούσε το πρώτο ΙΧ και με το οποίο συγκρούστηκε.

Την ώρα του δυστυχήματος έβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα κατάγεται από το Ληξούρι και στην Πάτρα ήταν φοιτήτρια.

Πηγή: Thebest.gr 

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν διαρρήκτες

Στα σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων γυναικών τρύπωνε μια τριμελής συμμορία τσιγγάνων για να κλέψουν τα υπάρχοντα τους, αλλά οι δυο απανωτές απόπειρές τους απέτυχαν. Μάλιστα, συνελήφθησαν όταν προσπάθησαν να μπουν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα στο σπίτι μιας 71χρονης.

Αυτή τη φορά, η ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της οποίας στη Σπαρτιά Φθιώτιδας είχαν κλέψει 5.000 ευρώ στην προηγούμενη εισβολή τους, τους είδε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας που κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών να κινείται στις Ράχες και το ακινητοποίησαν.

Οι τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 33, 37, και 38 χρόνων συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να τρυπώσουν και στο σπίτι μιας 76χρονης στην Πελασγία, αλλά εκείνη τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή. Ομολόγησαν, ακόμη, ότι εκείνοι είχαν κλέψει τα χρήματα από την 71χρονη την προηγούμενη εβδομάδα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.