Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Βοιωτία: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που πριν από λίγες ώρες συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας στο ύψος της Υλίκης.
Ο άντρας ήταν εξαρχής σοβαρά τραυματισμένος και τελικά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.To sοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ στην Εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στο ύψος της Υλίκης, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ατύχημα ενεπλάκησαν στη συνέχεια και άλλα οχήματα.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εδωσε τέλος στη ζωή της 40χρονη

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η αυτοκτονία 40χρονης αλλοδαπής στη Σάμη Κεφαλονιάς. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός μικρού παιδιού, έδωσε τέλος στη ζωή της με μια καραμπίνα την Τρίτη.

Σύμφωνα με το e-kefalonia.net, ο πυροβολισμός ακούστηκε στα διπλανά σπίτια και οι γείτονες έντρομοι πηγαίνοντας να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν ένα αποκρουστικό θέαμα με την γυναίκα μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 40χρονης διενεργεί έρευνα το τμήμα της ασφάλειας  της αστυνομικής διεύθυνσης Κεφαλονιάς.