Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Εμπρακτη συμπαράσταση στους Παλαιστινίους από Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς και Σ. Ιδ. Υπαλλήλων

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς αναλαμβάνει πρωτοβουλία συμπαράστασης για τον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό της Γάζας. Το ίδιο και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς που συνεχίζει να κάνει αισθητή την πολιτική του παρουσία στην πόλη. Δείτε...
ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημάρχου Ι. Ανδρεαδάκη - 321 00 ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΤΗΛ. {22610} 28344-23912
FAX 22610-28344
MAIL: ergkliv@otenet.gr
WORKERS’ UNION OF LEVADIA
SECTION: GENERAL WORKERS’ UNION OF GREECE

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς σας ενημερώνει ότι η ΓΣΕΕ αναλαμβάνει πρωτοβουλία έμπρακτης βοήθειας και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό της Λωρίδας της Γάζας.
Χιλιάδες άνθρωποι στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά ζουν τραγικές στιγμές φόβου και απόγνωσης.
Ανάμεσα στους νεκρούς και τραυματίες συμπεριλαμβάνονται γυναίκες και μικρά παιδιά.
Η στόχευση και το κτύπημα σχολείων αποκαλύπτει σε όλο του το μέγεθος το αδίστακτο, των εγκληματικών αυτών επιχειρήσεων, αλλά και τα τεράστια προβλήματα σε Νοσοκομειακό και φαρμακευτικό υλικό που απαιτείται για την περίθαλψη παιδιών κ.λπ. Για το σκοπό αυτό αποφασίσαμε την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά Νοσοκομειακού και φαρμακευτικού υλικού (σύμφωνα με τις ανάγκες που μας προσδιόρισαν οι παλαιστινιακές οργανώσεις). Όπως και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, η ΓΣΕΕ ως ιδρυτικό μέλος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ UNICEF με τη συνεργασία της ΑΔΕΔΥ, την Υπερ-Νομαρχία Αθηνών–Πειραιώς, τις Νομαρχίες Αθηνών και Πειραιά, την ΕΝΑΕ, την ΚΕΔΚΕ, θα συγκεντρώσουν τα χρήματα, στο Λογαριασμό που άνοιξε το Ελληνικό τμήμα της UNICEF.
Ο Αριθμός Λογαριασμού είναι: 169/480021-48 στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (ΕΤΕ).
Τα ποσά που συγκεντρώνονται, ακόμα και ατομικά όποιος θέλει να συνεισφέρει, να κατατίθενται στον παραπάνω λογαριασμό. Τα έντυπα κατάθεσης να αποστέλλονται στη δ/νση: ΓΣΕΕ, Οικονομικό Τμήμα, Πατησίων 69 & Αινιάνος 2-4, ΤΚ 104 34 Αθήνα, ή στο FAX: 210-8202107.
Απαραίτητα στο έντυπο κατάθεσης να αναφέρεται η οργάνωση ή το φυσικό πρόσωπο.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς συγκεντρώνει φαρμακευτικό υλικό και είδη ρουχισμού, για το σκοπό αυτό, στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

...και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς...

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς εκφράζοντας την διεθνιστική του αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του στον Παλαιστινιακό λαό συγκεντρώνει φαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, γάζες, επιδέσμους, αντιβιοτικά μακράς διάρκειας), είδη ρουχισμού (κουβέρτες τύπου φλις) και χρήματα.
Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στους αντιπροσώπους της Παλαιστινιακής αρχής στις 23 Γενάρη 2009 όπου και θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης στον λαό της Παλαιστίνης στο Εργατικό Κέντρο ώρα 7.00 το απόγευμα.
Το υλικό θα συγκεντρώνεται καθημερινά εκτός Κυριακής από 18.30 εώς 20.30 τις καθημερινές και το Σάββατο από 10.00 π.μ. εώς 13.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στον 2ο όροφο στα γραφεία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση του στον λαό της Παλαιστίνης.
-Καταδικάζουμε την γενεοκτονία των Παλαιστινίων από τον στρατό κατοχής του Ισραήλ.
-Ζητάμε άμεσα να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί και να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός από την Γάζα.
-Να γκρεμιστεί το τέιχος του αίσχους.
Για περισσότερες πληροφορίες
Τάτση Νατάσα 6973311744
Βαρελάς Γιάννης 6940739710

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: