Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Μέχρι την Παρασκευή μηχανογραφικά για Πανελλαδικές

Μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου έχουν δυνατότητα να υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδας Α’), οι μαθητές της Δ’ τάξης Β’ κύκλου των ΤΕΕ ή τμημάτων ΤΕΕ και οι απόφοιτοι του Β’ κύκλου των ΤΕΕ ή τμημάτων ειδικότητας των ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων για να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι παραπάνω μπορούν να εισαχθούν, μέσω των πανελληνίων, στα ΤΕΙ, στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α΄ΣΠΑΙΤΕ), στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, στις Σχολές Αστυφυλάκων και στις Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, οι μαθητές υποβάλλουν το μηχανογραφικό δελτίο ηλεκτρονικά στην επιτροπή που λειτουργεί στο Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας όπου λειτουργεί το λύκειο τους.

Οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην επιτροπή που λειτουργεί στο Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του τόπου διαμονής τους.

Το Υπουργείο Παιδείας τονίζει ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην παραπάνω προθεσμία και όποιος δεν υποβάλλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: