Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνελήφθη για κλοπή 25χρονος στον Ορχομενό

Νέα αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους

Απαγχονισμένος στο δασάκι του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια βρέθηκε ένας 62χρονος συνταξιούχος. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, μετά από τηλεφώνημα κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εκείνη την ώρα πήγαιναν στην εργασία τους και υπέστησαν σοκ στο θέαμα.
Ο άτυχος 62χρονος, είχε πάνω του ένα σημείωμα που εξηγούσε ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Διπλό φονικό στην Εύβοια

Διπλή δολοφονία σημειώθηκε στο Λευκαντί Εύβοιας. Ένας 40χρονος σκότωσε εν ψυχρώ 50χρονο και τον γιο του, 25 ετών, που έμεναν ακριβώς δίπλα στο σπίτι του.

Ο 40χρονος πήρε μια καραμπίνα, πλησίασε στο σπίτι των γειτόνων του και σκότωσε πατέρα και γιο που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο μπαλκόνι.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία που συνέλαβε το δράστη, ενώ οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για νεκροψία.

Τα αίτια του διπλού φονικού παραμένουν άγνωστα.
www.zougla.gr

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δύο νεκροί από σύγκρουση τραίνου με ΙΧ στο Δήλεσι

Τραίνο εκτροχιάστηκε στο Δήλεσι όταν συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι. Ο συρμός εκτελούσε την διαδρομή Αθήνα-Χαλκίδα και στις 8 το πρωί συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που διέσχιζε αφύλακτη διάβαση.


Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί δύο ηλικιωμένοι 83 ετών. Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 4 άνδρες και ασθενοφόρα.
www.zougla.gr