Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Παρουσιάστρια και ηθοποιός σε κύκλωμα μαστροπείας

Σοκ στην ελληνική showbiz θα προκαλέσει η αποκάλυψη ότι δύο πολύ γνωστά πρόσωπα του χώρου εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στα αρμόδια γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός, καθώς οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας μια υπόθεση που θα κάνει πάταγο.

Άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετέχουν σε μεγάλη έρευνα για την πλήρη εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας με call girls πολυτελείας. Ανάμεσα στις αιθέριες υπάρξεις περιλαμβάνονται δύο πολύ γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης. Πρόκειται για μία καλλίγραμμη παρουσιάστρια, η οποία κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές, ενώ οι καμπύλες της αναστάτωναν κάθε φορά τον ανδρικό πληθυσμό.

Η δεύτερη είναι ηθοποιός με καριέρα στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε σίριαλ, αλλά και από τις εμφανίσεις της σε εκπομπές. Πριν από επτά χρόνια όμως σταμάτησε την υποκριτική και άλλαξε επαγγελματική σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: