Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Λεία 39.000 ευρώ για τους ληστές


Επέστρεψαν για νέο… κύκλο ληστειών οι άγνωστοι κακοποιοί που είχαν αναστατώσει πριν από λίγες ημέρες τους κατοίκους στο Δομοκό Φθιώτιδας εισβάλλοντας στα σπίτια. Κι αυτή τη φορά, χτύπησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το οποίο άρπαξαν έναν πραγματικό θησαυρό!

Ο 67χρονος ιδιοκτήτης και η 63χρονη σύζυγός του έκαναν το λάθος να αφήσουν ανασφάλιστη την είσοδο του σπιτιού τους στην περιοχή Θαυμακός του Δομοκού, διευκολύνοντας το «έργο» των τριών κουκουλοφόρων. Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τους ηλικιωμένους απειλώντας τους ο ένας με μακρύκαννο όπλο και οι άλλοι δυο με πιστόλι και μαχαίρι και τους χτύπησαν για να αποκαλύψουν πού έκρυβαν χρήματα.

Το φοβισμένο αντρόγυνο τους έδειξε και οι ληστές άρπαξαν μετρητά ύψους 39.000 ευρώ, ενώ πήραν και τα χρυσαφικά της συζύγου. Αφού έδεσαν το ζευγάρι, πήγαν και στο διπλανό σπίτι και λήστεψαν με τον ίδιο τρόπο την 90χρονη μητέρα της 63χρονης! Άρπαξαν και από εκείνη 400 ευρώ, την έδεσαν και εξαφανίστηκαν. Τα θύματα κατάφεραν να λυθούν αργότερα και ειδοποίησαν την Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: