Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Σοκ: Αυτοκτόνησε γιατρός στη Λαμία


Έκανε τον σταυρό του και πήδηξε στο κενό

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, αλλά και το πανελλήνιο, από το τραγικό τέλος του θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο της πόλης.

Το θρίλερ που κατέληξε σε τραγωδία
Ο συνταξιούχος γιατρός Β.Κ. παρέμενε επί ώρες στο περβάζι του 5ου ορόφου του νοσοκομείου. Κάποιοι συνοδοί που τον αντιλήφθηκαν κατάλαβαν τις προθέσεις του και ειδοποίησαν την ασφάλεια του Ιδρύματος.




Αμέσως σήμανε συναγερμός και έφθασαν στο νοσοκομείο αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ. Ο 64χρονος γιατρός, τέως διευθυντής στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου, δεν ήθελε να ακούσει και να δει κανέναν, σύμφωνα με το lamiareport.


Ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά ο γιατρός ήταν ανένδοτος. Δεν άκουσε ούτε τους φίλους του συναδέλφους γιατρούς, με τους οποίους ήταν μαζί στο νοσοκομείο για χρόνια.





Τελικά, έπειτα από τρεις ώρες περίπου, ο γιατρός έκανε τον σταυρό του και πήδηξε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.




Ποιος ήταν ο 64χρονος αυτόχειρας




Ο 64χρονος γιατρός, πατέρας δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος.




Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Ο 64χρονος γιατρός είχε κλειστεί στον εαυτό του και, όπως όλα δείχνουν, έπασχε από κατάθλιψη.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: