Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη γνωστός μουσικοσυνθέτης για κατοχή ναρκωτικών

Ένας από τους πιο γνωστούς μουσικοσυνθέτες, που έχει γράψει τραγούδια για μεγάλους Έλληνες ερμηνευτές, συνελήφθη στη Γλυφάδα για κατοχή χασίς.

Ο συνθέτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα καθώς εντοπίστηκαν 400 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης στο διαμέρισμα του. Αν και ο ίδιος δηλώνει χρήστης υποστηρίζοντας πως η κάνναβή ήταν για προσωπική του χρήση, εντούτοις οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και πλέον πρέπει ο ίδιος να αποδείξει στις αρχές τους ισχυρισμούς του.
Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης, όταν στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έφθασε μια πληροφορία που έλεγε πως στο διαμέρισμα του 63χρονου στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί κατέστρωσαν επιχείρηση και λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όταν είδαν τον μουσικοσυνθέτη να βγαίνει από το σπίτι του, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να περάσουν στο διαμέρισμα.

Εκεί βρισκόταν και η 45χρονη φίλη του. Αφού τους υπέδειξε το μέρος όπου είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στον ίδιο και τη γυναίκα – η οποία δηλώνει άεργη – και τους οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας.

Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, ο ίδιος επιμένει να δηλώνει πως τα είχε για προσωπική του χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: