Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Αυτοκτόνησε την Πρωτοχρονιά!

Ένας 60χρονος από την Αιτωλοακαρνανία, που ήταν κάτοικος Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, βρέθηκε νεκρός από δικούς του ανθρώπους, την πρώτη μέρα του χρόνου. Ο 60χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αυτοπυροβολούμενος με την κυνηγετική του καραμπίνα και να γεμίσει θλίψη τους οικείους του.

Ο αυτόχειρας 60χρονος διατηρούσε καφενείο στο χωριό και χωρίς να γίνει αντιληπτός βγήκε στην αυλή και έκανε πράξη την απόφαση που είχε πάρει, να τερματίσει τη ζωή του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανά ψυχολογικά προβλήματα του 60χρονου. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και διερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άφησε ιδιόχειρο σημείωμα καθώς και τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου του ακριβώς δίπλα. Μετά από έρευνα, βρέθηκαν περίπου 30.000 ευρώ σε δεσμίδες μέσα στο χρηματοκιβώτιο ενώ στο σημείωμα αναφερόταν πως γενικός κληρονόμος οριζόταν η αδερφή του. Το εν λόγω γεγονός απομάκρυνε εντελώς το ενδεχόμενο η αυτοκτονία να έγινε για οικονομικούς λόγους και ενισχύεται το ενδεχόμενο των ψυχολογικών προβλημάτων.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: