Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Βοιωτία: Αγωνία για τον 18χρονο που χάθηκε στη λίμνη


Οι κακές καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με το θολό βυθό, δυσχεραίνουν το έργο των σωστικών συνεργείων

Άκαρπες αποδεικνύονται μέχρι στιγμής οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του 17χρονου νεαρού από το Μενίδι της Αττικής, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλίμνη Μουρικίου Βοιωτίας.

Το έργο των δυτών είναι δύσκολο, αφού, πέρα από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, ο βυθός είναι πολύ θολός, εμποδίζοντας αισθητά το οπτικό τους πεδίο.

Ο 18χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με ακόμα τρεις φίλους του για να ψαρέψουν στην παραλίμνη, όμως η βροχή τους χάλασε τα σχέδια, γι' αυτό και αποφάσισαν να συνεχίσουν το πρωί της Τρίτης.

Η βάρκα στην οποία είχε επιβιβαστεί μαζί με έναν 30 χρονο φίλο τους αναποδογύρισε, για άγνωστη αιτία, και βρέθηκαν και οι δυο στο νερό.

Οι φίλοι τους μαζί με κάποιους άλλους ψαράδες που ήταν κοντά έσπευσαν για βοήθεια. Κατάφεραν και έβγαλαν αμέσως τον 30χρονο, όχι όμως και τον άτυχο 17χρονο.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία που έφτασαν στο σημείο με διασωστική λέμβο, ενώ ήρθαν και δύτες της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα και φυσικά πυροσβέστες από τη Θήβα.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: