Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Βοιωτία: Ξεκίνησε η δίκη του άντρα που έσφαξε τη γυναίκα του αδερφού του

Ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε ότι το έκανε επειδή η 32χρονη Ευσταθία Χαρατζή αποπειράθηκε να τον δηλητηριάσει 

Ξεκίνησε σήμερα (7/4) η δίκη του 40χρονου ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη νύφη του, Ευσταθία Χαρατζή 32 χρονών και μητέρα 2 ανήλικων αγοριών, μαχαιρώνοντας την πολλές φορές με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια να αυτοτραυματίστηκε, αφήνοντας πίσω μια επιστολή που ζητούσε συγγνώμη. Μάλιστα ο 3χρονος γιος του θύματος ήταν παρών στη δολοφονία της μητέρας του.

Ο 40χρονος δράστης στην απολογία του αναφέρει ότι ο λόγος που σκότωσε τη γυναίκα του αδελφού του, ήταν ότι η νύφη του προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει. Πληροφορίες θέλουν τον δράστη τη προηγούμενη μέρα από τη δολοφονία  να έχει επισκεφτεί ψυχίατρο στην Αθήνα.

Συγκινητικό ήταν το κλίμα στο δικαστήριο μιας και ο σύζυγος του θύματος  ανέφερε εκτός όλων των άλλων ότι δεν γνωρίζει γιατί ο αδερφός του έκανε κάτι τέτοιο και πως για αυτόν «έχει τελειώσει ως αδερφός». 

Την ίδια ώρα η μητέρα του δράστη είπε πως δεν έχει καμία επαφή με τον γιο της και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ανατροφή των εγγονιών της.

Ο συνήγορος του δράστη ζήτησε ο πελάτης του να περάσει από ψυχολογική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν τα αίτια που τον οδήγησαν στο φοβερό αυτό έγκλημα είναι ιατρικά. Σύμφωνα με τις καταθέσεις της αδελφής του θύματος και της πρώην συντρόφου του δράστη, ο 40χρονος άνδρας ζήλευε την ευτυχία του αδελφού του και είχε έμμονη με την άτυχη 32χρονη.
http://www.protothema.gr/greece/article/368448/voiotia-xekinise-i-diki-tou-adra-pou-esfaxe-ti-gunaika-tou-aderfou-tou/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δραματικό