Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Εκλεβαν εξαρτήματα από εργοστάσιο στο Υπατο


 Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 04-06-2011, στο Ύπατο Βοιωτίας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 23 ετών, κάτοικοι Νίκαιας Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ αναζητείται ένας (1) ακόμη ομοεθνής τους, ηλικίας 33ετών.

Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών ενεργούντες περιπολία, στην περιοχή Υπάτου, εντόπισαν στον αύλιο χώρο ανενεργού εργοστασίου σταθμευμένα δύο (2) ΙΧΕ αυτοκίνητα. Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του εργοστασίου, κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω o 26χρονος και ο 23χρονος, να προβαίνουν στην κοπή και αφαίρεση εξαρτημάτων από τις μηχανές του εργοστασίου, ενώ ο 33χρονος συνεργός τους εκμεταλλευόμενος την ιδιομορφία του χώρου κατόρθωσε να διαφύγει.
 Το ένα εκ των οχημάτων ήταν έμφορτο με διάφορα εξαρτήματα του εργοστασίου καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εξαρτημάτων ήτοι: κατσαβίδια, τανάλιες, κλειδιά γερμανοπολύγωνα και κόπτες.
Η προκληθείσα ζημιά σύμφωνα με κατάθεση εκπροσώπου του εργοστασίου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των εφτακοσίων (700.000,00) χιλιάδων Ευρώ.
 Η Έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξειςΔεν υπάρχουν σχόλια: