Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ληστεία στην Αγροτική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναζητούνται τρεις (3) άγνωστοι δράστες για ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Αγροτικής Τραπέζης στη Λίμνη Ευβοίας
 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα, (03-11-2011), το πρωί, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το υποκατάστημα Αγροτικής Τραπέζης στη Λίμνη Ευβοίας.
 Ειδικότερα, σήμερα και περί ώρα 08:30΄, οι δύο εκ των τριών δραστών εισήλθαν στη τράπεζα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους (φορώντας κουκούλες) και κρατώντας ο ένας πυροβόλο όπλο τύπου «kalasnikov» και ο δεύτερος πιστόλι, ακινητοποίησαν τις δύο υπαλλήλους και τις εξανάγκασαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των (15.000) περίπου ευρώ.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε ο συνεργός τους και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Βόρεια Εύβοια.
 Μετά από άμεση κινητοποίηση δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, εντοπίσθηκε, λίγη ώρα αργότερα, εγκαταλειμμένο, πλησίον του χωριού Ροβιές Ευβοίας, τo όχημα που χρησιμοποίησαν, για την διαφυγή τους, οι δράστες.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για το ανωτέρω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 26-10-2011 στο Τμήμα Ασφαλείας Πεύκης, Αττικής.  
Ενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: