Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Είχαν ρημάξει τη Βοιωτία...


Τέλος στη δράση μιας σπείρας αλλοδαπών κακοποιών που είχαν ρημάξει τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας έβαλε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας δυο από τους δράστες που συμμετείχαν σε 16 διαρρήξεις από τις 28 Αυγούστου που ξεκίνησαν τη δράση τους.

Οι δυο δράστες, που είναι υπήκοοι Γαλλίας και Αλγερίας, είχαν και συνεργούς οι οποίοι αναζητούνται. Οι διαρρήξεις είχαν γίνει κυρίως στη Λιβαδειά, αλλά και στην Παραλία Διστόμου και τη Θήβα και οι αλλοδαποί είχαν αρπάξει μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα ορισμένα από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Για τις μετακινήσεις τους και τη μεταφορά των κλοπιμαίων, οι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητο το οποίο είχαν νοικιάσει με πλαστά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τα διαρρηκτικά τους εργαλεία. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν τυχόν άλλες κλοπές που έκαναν στην περιοχή και για να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: