Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ανήλικο κορίτσι συνελήφθη με κοκαΐνη στη Λάρισα

Όλο και σε πιο μικρές ηλικίες πέφτουν στα «σκληρά» ναρκωτικά οι νέοι στην ελληνική περιφέρεια! Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τη σύλληψη ενός ανήλικου κοριτσιού στη Λάρισα, που είχε στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης και δήλωσε ότι είναι χρήστης!

Η 15χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται ύποπτα αλλά, μόλις την πλησίασαν για να της κάνουν έλεγχο, πέταξε μακριά ένα πλαστικό μπουκάλι που κρατούσε. Η κίνησή της έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατέσχεσαν το μπουκάλι και την προσήγαγαν στην Ασφάλεια όπου διαπιστώθηκε ότι μέσα υπήρχε κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμαρίου!

Η ανήλικη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει ποιοι την παρέσυραν στον εφιάλτη των ναρκωτικών και της προμήθευαν την κοκαΐνη.

Για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών τα οποία είχε στην κατοχή του χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή συνελήφθη στην Πάτρα ένας 35χρονος Έλληνας που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν πάνω του 58 δισκία “Hipnostedon” και άλλα 14 δισκία “Vulbegal” τα οποία κατασχέθηκαν.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: