Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αστυνομικός έδεσε και γύμνωσε νεαρό αντίζηλό του!

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγείται ένας 32χρονος αστυφύλακας που υπηρετεί σε τμήμα της πόλης, μετά την σύλληψή του έπειτα από καταγγελία ενός νεαρού ότι τον… έγδυσε, του έβαλε χειροπέδες και τον άφησε να περιπλανάται γυμνός σε ερημική περιοχή για να τον «τιμωρήσει» επειδή πολιορκούσε τη φίλη του!

Ο αστυνομικός, που αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα, πληροφορήθηκε από την κοπέλα με την οποία συνδέεται ότι ο 23χρονος συνάδελφός της σε δημοτικό παιδικό σταθμό όπου εργάζεται ως γραμματέας την παρενοχλούσε διαρκώς με σεξουαλικά υπονοούμενα και προσπαθούσε να την πείσει να συνάψουν ερωτική σχέση. Το πρωί της Τετάρτης, ο 32χρονος αστυφύλακας έκλεισε ραντεβού στην πόλη του Βόλου με τον νεαρό αντίζηλό του που εργάζεται ως πενταμηνίτης συμβασιούχος στον παιδικό σταθμό.

Μόλις εκείνος έφτασε, τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του φορώντας του χειροπέδες και τον οδήγησε στην ερημική περιοχή, όπου τον εγκατέλειψε αφού τον υποχρέωσε να βγάλει όλα τα ρούχα του. Ένας βοσκός βρήκε το θύμα να περιφέρεται ολόγυμνο και του έδωσε ρούχα, με τα οποία κατέφυγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την αρπαγή και την διαπόμπευσή του.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=257301

Δεν υπάρχουν σχόλια: