Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Είχε χτυπήσει και βενζινάδικο ο ληστής της Αυλίδας


Άλλη μια ένοπλη ληστεία εξιχνιάστηκε μετά τη σύλληψη του 31χρονου που είχε χτυπήσει μέσα σε λίγα λεπτά ένα φαρμακείο και ένα διπλανό σούπερ μάρκετ στην Παραλία Αυλίδας την περασμένη Τετάρτη. Είχε γίνει την περασμένη Κυριακή στην Παραλία Μαρκόπουλου Αττικής με στόχο ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο 31χρονος είχε ακινητοποιήσει τον 41χρονο ιδιοκτήτη με την απειλή του ίδιου πιστολιού κρότου– λάμψης με το οποίο διέπραξε τις άλλες δυο ληστείες και του είχε αρπάξει 450 ευρώ και δύο κινητά τα οποία βρέθηκαν πάνω του όταν συνελήφθη. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες ληστείες.

Ο νεαρός Έλληνας είχε πέσει στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας Χαλκίδας, της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. με μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, λίγο μετά τις δυο ληστείες στο φαρμακείο από την 36χρονη υπάλληλο του οποίου άρπαξε 70 ευρώ, ένα κινητό και ένα ασύρματο τηλέφωνο και στο σούπερ μάρκετ από το οποίο πήρε 180 ευρώ απειλώντας την 59χρονη υπάλληλο. Το πιστόλι βρέθηκε πεταμένο σε ένα χωράφι μαζί με μια γεμιστήρα με επτά φυσίγγια κρότου – λάμψης, μία μαύρη κουκούλα και ένα ζευγάρι γάντια. Ο 31χρονος ομολόγησε και τρεις κλοπές που είχε διαπράξει στα τέλη Φεβρουαρίου, δύο σε πρατήρια υγρών καυσίμων και μία σε κατάστημα από τα οποία άρπαξε συνολικά 806,30 ευρώ και ένα κινητό, καθώς και την μίας κλοπή ακόμη μοτοσικλέτας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: