Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ενέδρα ληστών σε ζευγάρι ηλικιωμένων

Στο έλεος τριών αδίστακτων κακοποιών βρέθηκε ένα ζευγάρι, που πέρασε όλη τη νύχτα δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο μέσα στο σπίτι του στο χωριό Πουρνάρι του Δομοκού. Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο υπόστεγο του σπιτιού και επιτέθηκαν αρχικά στον  66χρονο ιδιοκτήτη την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του.

Οι κακοποιοί, που φορούσαν κουκούλες, τον ακινητοποίησαν, του έδεσαν τα χέρια με σχοινί και του φίμωσαν το στόμα. Στη συνέχεια, έψαξαν τις τσέπες του και άρπαξαν από μέσα περίπου 130 ευρώ. Όμως, ο εφιάλτης δεν τελείωσε εκεί... Οι ληστές  παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και ακινητοποίησαν και την 72χρονη σύζυγό του, την οποία επίσης έδεσαν και φίμωσαν.

Αφού εξουδετέρωσαν το ζευγάρι, οι δράστες έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα ή τιμαλφή, αλλά βρήκαν μόνο ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή βέρα τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το αντρόγυνο κατάφερε να ληφθεί σχεδόν 12 ώρες αργότερα και ο 66χρονος τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων ληστών.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: