Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη 11χρονος διαρρήκτης στη Θήβα!


Άρπαξε ένα μικρό «θησαυρό» σε μετρητά και κοσμήματα από το σπίτι μιας 54χρονηςΘα μπορούσε εύκολα να ενταχθεί στη διεθνή σπείρα «Ροζ Πάνθηρες» ο πιτσιρίκος που άρπαξε ένα μικρό «θησαυρό» σε μετρητά και κοσμήματα από το σπίτι μιας 54χρονης στη Θήβα, στο οποίο τρύπωσε από το παράθυρο με τη βοήθεια ενός 26χρονου συνεργού του που αναζητείται!

Ο... «χρυσοδάκτυλος» διαρρήκτης είναι μόλις 11 χρόνων αλλά έχει... ψηθεί στην παρανομία, όπως δείχνει η ευκολία με την οποία άρπαξε 2.750 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Μάλιστα, τα έκρυψε μέσα σε μια τσάντα και τα περιέφερε στο κέντρο της πόλης παριστάνοντας τον... μικροπωλητή για να περάσει απαρατήρητος από τους αστυνομικούς!

Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή κατάλαβαν ότι κινούνταν ύποπτα και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Όταν βρήκαν τα κλοπιμαία, ο μικρός αναγκάστηκε να ομολογήσει την κλοπή και υπέδειξε το σπίτι από το οποίο τα είχε αρπάξει. Έτσι, επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και σε βάρος του 11χρονου και του 26χρονου συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: