Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Δήλεσι


Ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου θα παραμείνουν οι δυο κακοποιοί που λίγο έλειψε να στείλουν στον άλλο κόσμο τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στο Δήλεσι Βοιωτίας, τον περασμένο Μάρτιο!


Ελεύθεροι θα παραμείνουν οι δυο κακοποιοί εφόσον η ληστεία εξιχνιάστηκε μετά από εννέα ολόκληρους μήνες.

Από την έρευνα της Ασφαλείας Λιβαδειάς, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο τσιγγάνοι ηλικίας 44 και 24 χρόνων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση ενός ακόμη συνεργού τους καθώς και για να διαπιστωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες ληστείες εκτός από εκείνη της 27ης Μαρτίου.

Τότε, οι τρεις κακοποιοί παραβίασαν την κεντρική είσοδο της κατοικίας του ηλικιωμένου ζευγαριού και εισέβαλαν στο εσωτερικό όπου ακινητοποίησαν την 80χρονη ιδιοκτήτρια χτυπώντας την με τα χέρια και τραυμάτισαν τον 77χρονο σύζυγό της στο κεφάλι με ένα ξύλινο ρόπαλο! Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν 850 ευρώ, χρυσά κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό και εξαφανίστηκαν. Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Θηβών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε αρκετές ημέρες για νοσηλεία.
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: