Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο χορός του ΕΥΚΛΕΙΔΗ και 22 φωτογραφίες



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ & ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
«Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
   ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981

Γραφεία: Στρατηγού Ιωάννου 46                                               Λιβαδειά 14/03/2011

                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, ο πρώτος μετά από 15 χρόνια, χορός του Συλλόγου στο κέντρο «ΡΟΔΟΝ ΠΑΛΛΑΣ».Η εκδήλωση κρίθηκε από το σύνολο των παρευρισκομένων απόλυτα επιτυχημένη εξαιτίας της μαζικής  προσέλευσης και της  άψογης οργάνωσης που έγινε από το Δ.Σ. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τριαντάφυλλος Υφαντίδης κάνοντας μια σύντομη αλλά περιεκτική αναφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της προηγούμενης χρονιάς έως και σήμερα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην συμμετοχή του Συλλόγου στο 6Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στην Κοζάνη τον Οκτώβριο του 2010 όπου το χορευτικό τμήμα εκπροσώπησε την Βοιωτία και απέσπασε θερμές κριτικές μέσα σε σύνολο 3000 χορευτών.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα δύο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που με την συνοδεία της λύρας  χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του Πόντου και ξεσήκωσαν τον κόσμο με την ζωντάνια τους. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με όλο τον κόσμο να διασκεδάζει με ποντιακούς αλλά και παραδοσιακούς χορούς απ’όλη την Ελλάδα και να ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Νίκος Παπαγγελής ο οποίος και αναφέρθηκε στον ιστορικό Σύλλογο με θερμά λόγια δηλώνοντας και την στήριξή του και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ρούτης.
Παρόντες και ένα μεγάλο μέρος εκπροσώπων Συλλόγων της πόλης μας όπως επίσης και ο εκδότης της εφημερίδας Β. Ώρα κ. Πέτρος Χουτζούμης.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίησή της επιτυχημένης βραδιάς, όπως και τους δημοσιογράφους του STAR Κεντρικής Ελλάδος για την παρουσία τους και την κάλυψη της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: