Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Εγκλημα πάθους

Τραγική κατάληξη είχε η θυελλώδης σχέση ενός 25χρονου και μίας 23χρονης φοιτήτριας.
Ύστερα από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, ο 25χρονος στραγγάλισε την άτυχη φίλη του. Το γεγονός συνέβη τα ξημερώματα σε ερημική τοποθεσία, λίγο έξω από την Κερκίνη Σιντικής. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ο φερόμενος δράστης αφού επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια του στην άτυχη φίλη του, στη συνέχεια την στραγγάλισε.

Αντικρίζοντας την νεκρή προσπάθησε να την κάψει, προκαλώντας στο άψυχο κορμί της μεταθανάτια εγκαύματα στο λαιμό και στον θώρακα. Στην συνέχεια τη μετέφερε στον επαρχιακό δρόμο Κερκίνης - Λιβαδειάς και την πέταξε μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, Στέφανο Μάνδαλο, ο 25χρονος μετά από ώρα κατήγγειλε ο ίδιος το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Πορροϊων και κατόπιν ειδοποίησε τον πατέρα της 23χρονης για την αποτρόπαια πράξη του καθώς και το μέρος που την πέταξε.

Η είδηση του στυγερού εγκλήματος συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Κερκίνης. Ο 25χρονος Θεσσαλονικιός, φαντάρος, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και αναμένεται να οδηγηθεί στον στρατιωτικό Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: