Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ακαρπες οι έρευνες για τον δραπέτη της Λαμίας

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου Αλβανού που απέδρασε ανενόχλητος από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας το απόγευμα της Δευτέρας. Την ίδια ώρα, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δυο αστυνομικοί, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ..

Πρόκειται για έναν ανθυπαστυνόμο και έναν υπαρχιφύλακα της Ασφαλείας Λαμίας σε βάρος των οποίων διατάχθηκε Ε.Δ.Ε. με το ερώτημα της ελευθέρωσης κρατουμένου από αμέλεια. Οι δύο τους συνόδευαν τον 22χρονο μαζί με άλλους δύο κρατουμένους στα κρατητήρια του τμήματος Μεταγωγών που βρίσκονται στο υπόγειο του μεγάρου, όταν εκείνος το έβαλε ξαφνικά στα πόδια.

Παρά τις χειροπέδες που φορούσε, ο νεαρός Αλβανός κατάφερε να πηδήσει τον ύψους δύο μέτρων μαντρότοιχο του κτιρίου και να εξαφανιστεί τρέχοντας, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί. Ο δραπέτης είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα από άνδρες της Ασφαλείας για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών

Δεν υπάρχουν σχόλια: