Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν για κλοπή σε αντλιοστάσιο στο Βελή


Άκουσαν  τις σειρήνες των οχημάτων  της Αστυνομίας που έφταναν  και κρύφτηκαν μέσα στο αντλιοστάσιο  που λεηλατούσαν για… δεύτερη  φορά μέσα σε λίγες ημέρες  δυο νεαροί τσιγγάνοι «κυνηγοί»  χαλκού! Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς τους ξετρύπωσαν και τους φόρεσαν χειροπέδες.

Το αντλιοστάσιο της Ε.ΥΔ.Α.Π. στην περιοχή Προσήλιο της Βοιωτίας αποτελούσε ιδανικό στόχο για τους δυο δράστες ηλικίας 22 και 21 χρόνων, καθώς είναι εδώ και καιρό ανενεργό. Πριν από λίγες ημέρες είχαν εισβάλλει στις εγκαταστάσεις και είχαν ρημάξει τις καλωδιώσεις προκαλώντας ζημιές ύψους περίπου 10.000 ευρώ στον εξοπλισμό. Όμως, επέστρεψαν για να… ολοκληρώσουν την καταστροφή!

Οπλισμένοι  με μια βαριοπούλα, ένα σκεπάρνι, ένα φτυάρι, ένα μεταλλικό κόφτη και πέντε φαλτσέτες, ξήλωσαν καλώδια χαλκού μήκους 100 μέτρων πριν πέσουν στα χέρια των αστυνομικών. Οι νεαροί τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες λεηλασίες.
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: