Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Πρώτος βαθμός για Λεβαδειακό στη Λάρισα

Μετά από μια ακόμη καλή εμφάνιση ο Λεβαδειακός απέσπασε επιτέλους και τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και πήρε χρησιμότατη και κρισιμότατη βαθμολογική ανάσα. Το εντυπωσιακό 3-3 μέσα στο Αλκαζάρ με τη γηπεδούχο Ευρωπαία Λάρισα, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.
Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ντιμπαλά με ωραίο πλασέ έφερε τους Βοιωτούς προηγούμενους με 1-0 αλλά στο 15' ο Ντια σημείωσε αυτογκόλ και η Λάρισα ισοφάρισε. Στο 21ο λεπτό ο Μπασαλά με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Λεβαδειακό και στο 27' η "βυσσινί θύελλα" ισοφάρισε και πάλι με τον Παρά.

Οι δύο ομάδες πήγαν με το 2-2 στα αποδυτήρια ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί 3-2 με κεφαλιά του Γκαλίτσιου στο 57.' Στη συνέχεια οι Βοιωτοί πίεσαν και ΄χασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Σίσιτς (60' και 67΄) και τον Ντιμπαλά στο 62'. Το χρυσό γκολ της ισοφάρισης για τον Λεβαδειακό πέτυχε στο 93' ο Ντιμπαλά μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Ανδράλα και τον Σίντζελορτζ.

Ο Λεβαδειακός, όπως προείπαμε, έδειξε για μια ακόμη αγωνιστική καλά στοιχεία κυρίως από κέντρο και μπροστά καθώς αυτή τη φορά αξιοποίησε τις ευκαιρίες και πήρε τον βαθμό. Σημαντικό παραμένει το πρόβλημα του τερματοφύλακα αλλά και συνολικά της αμυντικής διάταξης της ομάδας.

Καλύτεροι από τους Βοιωτούς οι Σίντζελορτζ, Ντιμπαλά, Εμερον ενώ από τη Λάρισα διακρίθηκαν οι Γκαλίτσιος, Μπαγιακόκο, Κατσιαρός.

Διαιτητής: Μ.Κουκουλάκης
Βοηθοί: Ν.Τζούνας, Δ.Ευθυμιάδης


ΛΑΡΙΣΑ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Κώτσιος, Φέρστερ, Κατσιαρός, Φωτάκης (83΄ Μπαχράμης), Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου (75΄ Ιγκλέσιας), Κλέιτον, Πάρα (68΄ Καλαντζής), Μπακαγιόκο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γκεόργκι Βασίλεφ): Φιρινίδης, Εμεράν, Ποπόφ, Ντιά (62΄ Ανδράλας), Άντερσον, Παρασκευαϊδης, Σίσιτς, Σίντζελορτζ, Μπασαλά (71΄ Λάτσκο), Λεονάρντο (79΄ Ζησόπουλος), Ντιμπαλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: