Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά

Δεν κατάφερε ο Λεβαδειακός να πάρει τη νίκη επί του Εργοτέλη στο δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς παραχωρώντας "λευκή ισοπαλία" στα παλίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί ήταν λίγο καλύτεροι από τους Κρήτες.,όμως το παιχνίδι θα μπορούσε να λήξει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο, όταν οι προπονητές ρίσκαραν για τους πολυπόθητους 3 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες κινήθηκαν πολύ συντηρητικά. Ετσι οι φάσεις ήταν ελάχιστες με σημαντικότερες εκείνες από τα σουτ των Ντιμπαλά στο 16' και Σίσιτς στο 18' από πλευράς Λεβαδειακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Λεβαδειακού Γκεόργκι Βασίλιεφ πέρασε στον αγώνα τον Λεονάρντο και στο 60' τον Ρούσεφ κάνοντας σαφή την πρόθεσή του να κυνηγήσει πάση θυσία τη νίκη. Ο Εργοτέλης άντεξε την πίεση και μάλιστα απάντησε χάνοντας και αυτός ευκαιρίες.

Στο 52' και στο 56' ο Λεονάρντο απείλησε σοβαρά τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη Δασκαλάκη και στο 59' ο Σίσιτς με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ογκνιένοβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απεναντι στον Μπλάζεβιτς όμως ο τερματοφύλακας τους Λεβαδειακού έσωσε με υπερένταση την εστία του. Στο 61' ο Θεοδωρίδης "ισοφάρισε" τα δοκάρια για τους Κρήτες.

Στο 72' ο Ντιμπαλά έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό πλασάροντας άστοχα μέσα από την περιοχή ενώ στο 75' ο Ογκνιένοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπλάζιτς.
Σύμφωνα και με την περιγραφή το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η μοιρασιά των βαθμών αφήνει και τις δύο ομάδες σχετικά ευχαριστημένες.
Διαιτητής: Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης)
Κίτρινες: Θεοδοσιάδης, Σίσιτς, Εμεράν - Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Εμεράν, Διαμαντής (90' Ποπόφ), Πιέτρ (60' Ρούσεφ), Άντερσον, Παρασκευαΐδης, Ανδράλας, Σίσιτς, Θεοδοσιάδης, Μπασαλά (46' Λεονάρντο), Ντιμπαλά.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μίλαντιν, Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ματθαιάκης, Μπούντιμιρ (70' Νατσέφσκι), Θεοδωρίδης, Μελισσάς (92' Φραγκουλάκης), Τάσιτς, Ογκνιένοβιτς (87' Κοιλιάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: