Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Το αποκριάτικο γλέντι του Δήμου Διστόμου

Μεγάλη οργανωτική επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς που παργματοποίησε ο δήμος Διστόμου, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που μας απέστειλε. Κέφι, χορός, συμμετοχή νέων αλλά και όχι και τόσο νέων αλλά και ήλιος, επίσημοι και χορηγοί συνέθεσαν ένα όμορφο αποκριάτικο σκηνικό . Κάντε κλικ στις φωτογραφίες να μεγαλώσουν.


Δίστομο, 12 Μαρτίου 2008. Την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χορέψουν, σε αποκριάτικα γλέντια διαφορετικά από τα υπόλοιπα, είχαν οι κάτοικοι του Διστόμου και του Στειρίου σε δυο διαφορετικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος Διστόμου. Η μια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού σχολείου Διστόμου και η άλλη στην Πλατεία του Στειρίου, την Κυριακή 9 Μαρτίου, και βασικό χαρακτηριστικό ήταν η διάθεση για χορό και διασκέδαση. Οι καρναβαλιστές εκτόξευσαν το θερμόμετρο του κεφιού και της ευρηματικότητας στα ύψη. Χαμόγελα, χρώματα, χαρούμενες καρναβαλικές διαθέσεις σκόρπισαν παντού μεταφέροντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα και δίνοντας τον απαραίτητο αποκριάτικο τόνο. Ο αυθορμητισμός, η φρεσκάδα, ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητά τους αναδείχτηκαν σε όλο τους το μεγαλείο και είχαν σύμμαχο μια καταπληκτική ηλιόλουστη μέρα. Και βέβαια, επειδή…. “νηστικό αρκούδι δε χορεύει” ο Δήμος Διστόμου προσέφερε σε όλους τους παρευρισκομένους άφθονο κρασί, γίδα βραστή και σουβλάκια. Την αποκριάτικη διάθεσή, μεταξύ άλλων, τους έδειξαν, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο βουλευτής του Νομού Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, ο πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κ. Άκης Βαγιάκος, ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, οι Αντιδήμαρχοι Διστόμου κ.κ. Αθανάσιος Μπέλος και Λουκάς Μπακούρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Παντίσκας ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Στειρίου κ. Σεραφείμ Ρόδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου και του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Στειρίου. Ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς εμφανώς ικανοποιημένος από την εκδήλωση δήλωσε «Στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα καλό αποκριάτικο γλέντι. Προσπαθήσαμε, προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους δημότες μας. Τα οικονομικά μας είναι περιορισμένα, αλλά με τις ιδέες μας και τη διάθεση μας πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στα καθήκοντά μας».


Στην ενίσχυση των σκοπών μας συνέβαλαν οι ευγενικές χορηγίες των: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Μ. ΑΡΑΜΠΑΝΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Λ. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ – ΤΣΑΜΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Ν. ΚΩΤΣΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΗΓΗ ΚΡΕΑΤΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΜΕΚ ΟΕ ΕΡΓΑΣΦΑΛΤ ΕΠΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΑΚΑ ΛΟΥΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς με τον βουλευτή του Νομού Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιανννάκης


Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Ακης Βαγιάκος, εντός του πανηγυρικού κλίματος




























































1 σχόλιο:

viotia-aristidisodikaios είπε...

o ios einai ntimenos arage?
den fenete sti fotografia kapoy