Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Αγριο φονικό στη Στυλίδα

Τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο Παράλιο Αχλάδι της Στυλίδας. Ένας 68χρονος σκότωσε ένα ζευγάρι για οικοπεδικές διαφορές, ενώ μαχαίρωσε έναν 50χρονο και τραυμάτισε μία 28χρονη.


Ο δράστης σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ψάρευε για άγνωστο λόγο όταν είδε τον 50χρονο πήρε ένα μαχαίρι και το τραυμάτισε. Στην συνέχεια πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε με μία καραμπίνα. Σκότωσε ένα ζευγάρι 50 και 60 ετών, ενώ στην συνέχεια τραυμάτισε και μία 28χρονη κοπέλα. Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο 60χρονος αμέσως μετά μπήκε μέσα στο σπίτι του με την καραμπίνα στα χέρια απειλώντας τους αστυνομικούς. Από τις 2.15 τα ξημερώματα βρισκόταν ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του.

Λίγο μετά τις οκτώ το πρωί ο 60χρονος άνδρας βγήκε από το σπίτι με την καραμπίνα στα χέρια άρχισε να τρέχει σε κατοικημένη περιοχή και πυροβολούσε εναντίον αστυνομικών αλλά και στα σπίτια. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τον τραυμάτισαν. Ο δράστης μεταφέρεται σε νοσοκομείο καθώς φαίνεται πως έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: