Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Συνεδρίαση συνδυασμού Νέα Λιβαδειά-Νέοι Ορίζοντες

ΝΕΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Στην ανάδειξη 11μελους Γραμματείας προχώρησε στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας ο συνδυασμός «Νέα Λιβαδειά - Νέοι Ορίζοντες» ενώ παράλληλα έγινε αποτίμηση του αποτελέσματος.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λιβαδειάς Νίκος Παπαγγελής αναφέρθηκε στη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού που ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλε το σύνολο των μελών του ενώ αναφέρθηκε και σε ζητήματα που θα προκύψουν στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Καλλικράτη» με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

«Προβλήματα υπάρχουν πολλά, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε λύσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγγελής.
Όσον αφορά στη λειτουργία του συνδυασμού ο οποίος θα συνεχίσει να έχει συγκεκριμένο ρόλο και δράσεις, Γραμματέας αναδείχθηκε ο Γιάννης Σκαλτσάς με Αναπληρωτή τον Θανάση Ορκόπουλο, Εκπρόσωπος Τύπου η Ασπασία Τζερεμοπούλου και Μέλη οι: Ανέστης Γιώργος, Γκιγκέλος Λουκάς, Καραμπέτσου Νικολία, Κυριάκος Γιώργος, Νικολάου Χρήστος, Παπαϊωάννου Μάρθα, Ραφαηλίδου Ελένη και Σίμου Ασπασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: