Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ολονύχτιο θρίλερ παίχτηκε στη Βοιωτία-Πυροβόλησαν αστυνομικούς


Ένα ολονύχτιο θρίλερ παίχτηκε στη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα με τους αστυνομικούς να στήνουν μπλόκα για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποίοι δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ με Καλάσνικοφ όταν αισθάνθηκαν ότι εγκλωβίζονται.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν αρκετές φορές αλλά τους έχαναν, αφού οι επικίνδυνοι κακοποιοί, απ΄ ότι φάνηκε γνωρίζουν πολύ καλά το επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής, ενώ άλλαζαν τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν κοντά στο Πολύδροσο (Σουβάλα), εντοπίστηκε να κινείται το κλεμμένο Lada Samara, που είχαν κλέψει οι δραπέτες από τον Σκαμνό. 

Οι δραπέτες όταν κατάλαβαν ότι το συμβατικό αυτοκίνητο που τους ακολουθεί είναι της αστυνομίας, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν μέσα στους αγροτικούς δρόμους του Παρνασσού στην περιοχή της Αμφίκλειας. Οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία, εντόπισαν τουλάχιστον τρεις φορές το κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλά οι δραπέτες κατάφεραν να διαφύγουν, μέσα στο δαιδαλώδες αγροτικό οδικό δίκτυο του Παρνασσού.

Λίγη ώρα αργότερα έκλεψαν μια ασημί κλούβα από τη Δαύλεια και με αυτή κινήθηκαν προς Βοιωτία μέσα από τα χωριά της Λοκρίδας. Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα έπεσαν σε μπλόκο της ΟΠΚΕ Βοιωτίας, στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας στο ύψος του παλιού "Λεβέντη".

Οι αστυνομικοί που δεν ήξεραν ότι οι επικίνδυνοι κακοποιοί είχαν αλλάξει αυτοκίνητο αιφνιδιάστηκαν. Οι δραπέτες μόλις πλησίασαν στο μπλόκο άνοιξαν πυρ με τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν, χωρίς να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο όχημα. Ευτυχώς από τη συμπλοκή δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η κλεμμένη ασημί κλούβα, βρέθηκε τα ξημερώματα παρατημένη στους Δελφούς, απ΄ όπου οι δραπέτες έκλεψαν ένα φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς τον Παρνασσό, όπου φαίνεται ότι δραπέτες έχουν βρει το τελευταίο χρονικό διάστημα καταφύγιο.

Οι αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Φωκίδας είναι επί ποδός και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναμένονται ενισχύσεις και από Αθήνα. 
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: