Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Σοκ από την άγρια δολοφονία ζευγαριού

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αλιβερίου Ευβοίας η αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας ενός ζευγαριού μέσα στο εξοχικό του στην ακτή Νηρέως. Προφανείς ενδείξεις ότι έπεσαν θύματα ληστείας δεν υπάρχουν και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήταν γνωστός των θυμάτων.

Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 10:00΄ το βράδυ του Σαββάτου όταν η νεαρή κόρη του ζευγαριού ζήτησε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος να ελέγξουν μήπως είχε συμβεί κάτι στους γονείς της, καθώς προσπαθούσε επί ώρες να επικοινωνήσει μαζί τους αλλά δεν έπαιρνε απάντηση στα τηλεφωνήματά της.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, βρήκαν την 54χρονη μητέρα πεσμένη στην πίσω αυλή με αίματα στο κεφάλι! Τα ίδια τραύματα έφερε και ο 56χρονος σύζυγός της, που ήταν και αυτός νεκρός στο υπνοδωμάτιο! Η έρευνα έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες ή τα παράθυρα, αλλά ούτε και σημάδια που να δείχνουν ότι το σπίτι είχε ερευνηθεί. Έτσι, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι, όποια κίνητρα κι αν είχαν ο δράστης ή οι δράστες, γνώριζαν τους χώρους του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: