Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ανείπωτη τραγωδία: Πέντε γυναίκες νεκρές σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο


Θρήνος στον Άγιο Στέφανο - Τέσσερα 16χρονα κορίτσια και η οδηγός του αυτοκινήτου βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το Ι.Χ. ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε τοίχο

Η χαρά έγινε πόνος και θλίψη στον Άγιο Στέφανο όταν έγινε γνωστή η είδηση του άδικου χαμού τεσσάρων νεαρών κοριτσιών και μιας 41χρονης γυναίκας που είχε πάει με το ΙΧ της να παραλάβει τις κοπέλες απο τη βραδυνή τους έξοδο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 το πρωί στον Αγιο Στέφανο. Το Ι.Χ. οδηγούσε μία 41χρονη γυναίκα, πιθανώς η μητέρα του ενός απο τα τέσσερα κορίτσια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Η άτυχη μητέρα μόλις είχε πάρει τα κορίτσια απο το πάρτι που διασκέδαζαν με σκοπό να τα επιστρέψει στα σπίτια τους.

Για κακή τους τύχη, το όχημα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην οδό Τραπεζούντος, μέσα στην πόλη του Αγίου Στεφάνου, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ και στη συνέχεια σε τοίχο.

Οι σκηνές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται με λόγια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε με δύναμη πάνω σε τοίχο της περιοχής με αποτέλεσμα τόσο τα κορίτσια όσο και η οδηγός να βρούν σχεδόν ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού το νήμα τις ζωής είχε κοπεί και για τις πέντε γυναίκες. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τις γυναίκες στο ΚΑΤ όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: