Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Κακοποιοί σκόρπισαν τον πανικό στη Φθιώτιδα


Τον πανικό σκόρπισε στο Νεοχώρι της δυτικής Φθιώτιδας η επιδρομή τριών αγνώστων κακοποιών που, μέσα σε λίγη ώρα, λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια διέρρηξαν το καφενείο του χωριού.

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 77χρονη σύζυγός του ξύπνησαν απότομα από τον κρότο που έκανε το παντζούρι του παραθύρου του καθώς έσπαζε. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όμως, καθώς όρμησαν στο δωμάτιο τρεις κουκουλοφόροι που μιλούσαν Αλβανικά και τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού. Οι δράστες έδεσαν χειροπόδαρα το ηλικιωμένο ζευγάρι με τα σεντόνια του και αναστάτωσαν το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα. Αφού πήραν 250 ευρώ, έφυγαν κόβοντας το καλώδιο του τηλεφώνου.

Ώσπου να καταφέρουν τα θύματα  να απελευθερωθούν από τα δεσμά τους, οι κακοποιοί είχαν προχωρήσει  στο επόμενο χτύπημά τους. Στόχος  αυτή τη φορά ήταν το καφενείο του χωριού, την είσοδο του οποίου διέρρηξαν και άρπαξαν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη μάρκας Toyota Carina, με το οποίο διέφυγαν από την περιοχή. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους ηλικιωμένους και ξεκίνησε έρευνες, αλλά ήδη είχαν εξαφανιστεί.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: