Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΟΙ δραπέτες σκότωσαν αστυνομικό στο Δίστομο!






Αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στην αιματηρή δράση των πέντε Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων είναι οι αστυνομικοί που «χτενίζουν» τη Βοιωτία και τις όμορες περιοχές. Όλοι τους νιώθουν ότι έχουν χρέος στη μνήμη του 37χρονου συναδέλφους τους της Ασφαλείας Λιβαδειάς, στα δυο παιδιά που άφησε ορφανά και στο τρίτο που περιμένει η γυναίκα του και δεν θα τον γνωρίσει ποτέ…

Ο Μάριον Κόλα και η συμμορία του απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ζωές για να μην στερηθούν την ελευθερία τους. Το έκαναν γύρω στις 2 τα ξημερώματα, όταν εντοπίστηκαν να περπατούν έξω από το Δίστομο στην διασταύρωση προς την Δεσφίνα, αναζητώντας το επόμενο αυτοκίνητο που θα έκλεβαν. Όταν κατάλαβαν ότι τους είχαν δει, έτρεξαν και κρύφτηκαν σε ένα αλσύλλιο κοντά στο νεκροταφείο όπου έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς.

Προς το μέρος τους είδαν να φτάνουν πέντε αστυνομικοί από τη Λιβαδειά, οι οποίοι δεν τους εντόπισαν και χωρίστηκαν. Κοντά στο σημείο όπου καραδοκούσαν οι δραπέτες, έμειναν τρεις αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας με ένα συμβατικό μπλε Ford Focus ενώ οι άλλοι δυο του τμήματος Τάξης απομακρύνθηκαν με το περιπολικό προς το Δίστομο. Τότε πετάχτηκαν μπροστά στους τρεις αστυνομικούς οι δραπέτες κρατώντας ο καθένας από ένα Καλάσνικοφ.

Μία από τις σφαίρες χτύπησε τον άτυχο 37χρονο στο μηρό καταστρέφοντας την κεντρική αρτηρία. Μέσα σε λίγα λεπτά, άφησε την τελευταία του πνοή από την ακατάσχετη αιμορραγία! Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, οι γιατροί διέγνωσαν απλώς το θάνατό του. Στο μεταξύ, οι δραπέτες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και οι αστυνομικοί έχουν στήσει παντού μπλόκα αναζητώντας τα ίχνη τους. Όμως, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τους εντοπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: