Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μπούκαραν σε επτά σπίτια μέσα σε μια νύχτα







Έτριβαν τα χέρια τους με την «επιτυχία» τους να διαρρήξουν επτά σπίτια μέσα σε λίγη ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Αλμυρής Κορινθίας οι τρεις Αλβανοί δράστες, αλλά λογάριασαν χωρίς τα… μπλόκα της Αστυνομίας που είχαν στηθεί στα Εξαμίλια!


Όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν σήμα στο αυτοκίνητό τους να σταματήσει για έλεγχο, ήταν αργά για να αλλάξουν κατεύθυνση οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 24 και 26 χρόνων.


Το πορτ-μπαγκαζ τους βρέθηκε γεμάτο με κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν!


Έτσι, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ότι τα αντικείμενα προέρχονταν από τα επτά σπίτια που είχαν «χτυπήσει» λίγο νωρίτερα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Στο αυτοκίνητο των δραστών που κατασχέθηκε, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες, δύο φακοί, τρία κινητά και αρκετά χρήματα και οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: