Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ικανοποίηση για την εμποροπανήγυρη της Θήβας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ,ΤΑΒΕΡΝΩΝ,
ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ
Αγγελιδη 5 –τα.κ 32200 θηβα – τηλ.2262027707

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

Την πλήρη ικανοποίησή τους εξέφρασαν τα μέλη του σωματείου μας καθώς και έμποροι καταστηματάρχες και διάφοροι επαγγελματίες για την επιτυχημένη έκβαση της Εμποροπανήγυρης 2010.
Η διαπίστωση αυτή, η οποία και εκφράσθηκε κατά κόρον από τους επαγγελματίες – μέλη του σωματείου, αποτελεί δικαίωση και των δικών μας θέσεων περί της μεταφοράς της εμποροπανήγυρης στο κέντρο της πόλεως, προκειμένου να τονωθεί ο επαγγελματικός κόσμος, να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των πολιτών για την εμποροπανήγυρη και να ενισχυθεί το έθιμο.
Παρά τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν ενδεχομένως, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, εν τούτοις το γεγονός αυτό δε μειώνει τη σημασία της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης στο κέντρο της πόλεως.
Περισσότερη αξία αποκτά το γεγονός της λήψης απόφασης για μεταφορά της Εμποροπανήγυρης στην οδό Πινδάρου και επιτυχούς διεξαγωγής αυτής, καθώς η απόφαση αυτή προήλθε μετά από ενδελεχή διάλογο και συνεργασία των αρμοδίων φορέων.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του σωματείου μας θα ήθελαν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους προς όλους τους αρμόδιους για τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης 2010, και ιδιαίτερα:
Α) το Δήμαρχο Θηβαίων κ. Νικόλαο Σβίγγο,
Β) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων,
Γ) τη Δημαρχιακή Επιτροπή και τον εκτελούντα χρέη Προέδρου και Αντιπρόεδρο της Δημαρχιακής Επιτροπής κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου,
Δ) τους Θηβαίους πολίτες που στήριξαν το τοπικό έθιμο
Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου θα επικρατήσει στην προσπάθεια αντιμετώπισης και άλλων προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο και τους πολίτες.

Θήβα 31 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΕΛΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: