Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες φορτηγών

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, που συμπληρώνουν 13 μέρες, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία οι 96 πρόεδροι των Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα, των Ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.
Στη διάρκεια της Μαραθώνιας Γενικής Συνέλευσης που κράτησε πάνω από 6 ώρες οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, εκφράζοντας τα μέλη τους, ψήφισαν με 76 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 14 λευκά, τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσουν τη μορφή τους.

Της ψηφοφορίας προηγήθηκε ομιλία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Τζωρτζάτου, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά περιγράφοντας την κατάσταση όπως έχει σήμερα, αλλά και τις προτάσεις που έκανε ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος, αλλά δεν πρότεινε ο ίδιος τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο κλάδος, δηλαδή δεν τάχθηκε ούτε υπέρ ούτε κατά της συνέχισης των κινητοποιήσεων. Κάλεσε, όμως, όλους τους προέδρους που παρευρίσκονταν στη Γενική Συνέλευση να αποδεχθούν και να συμμορφωθούν με το όποιο αποτέλεσμα προκύψει από την κάλπη.

http://www.kathimerini.gr/ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: