Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες φορτηγών

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, που συμπληρώνουν 13 μέρες, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία οι 96 πρόεδροι των Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα, των Ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.
Στη διάρκεια της Μαραθώνιας Γενικής Συνέλευσης που κράτησε πάνω από 6 ώρες οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, εκφράζοντας τα μέλη τους, ψήφισαν με 76 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 14 λευκά, τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσουν τη μορφή τους.

Της ψηφοφορίας προηγήθηκε ομιλία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Τζωρτζάτου, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά περιγράφοντας την κατάσταση όπως έχει σήμερα, αλλά και τις προτάσεις που έκανε ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος, αλλά δεν πρότεινε ο ίδιος τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο κλάδος, δηλαδή δεν τάχθηκε ούτε υπέρ ούτε κατά της συνέχισης των κινητοποιήσεων. Κάλεσε, όμως, όλους τους προέδρους που παρευρίσκονταν στη Γενική Συνέλευση να αποδεχθούν και να συμμορφωθούν με το όποιο αποτέλεσμα προκύψει από την κάλπη.

http://www.kathimerini.gr/ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν πριν από το ματς ΑΟ Θήβα-ΑΟ Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 25 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Χαλκίδας Ευβοίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού. Η σύλληψή τους επετεύχθη, στα πλαίσια στοχευμένης δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, για την πρόληψη και την καταστολή της βίας στις αθλητικές εκδηλώσεις.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 26-09-2010, αστυνομικοί της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θηβών, ενεργώντας ελέγχους κατά την είσοδο των φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Θηβών, ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. Θήβα – Α.Ο. Χαλκίς», κατέλαβαν τους ανωτέρω δράστες να φέρουν μαζί τους πέντε  βεγγαλικά και είκοσι πέντε κροτίδες.
Τα ανευρεθέντα βεγγαλικά και κροτίδες κατασχέθηκαν ενώ οι ανωτέρω συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Επιστολή Βαγγέλη Γεωργίου

Δήμος Σχηματαρίου, ένας οικονομικά ισχυρός Δήμος




Συνδημότισσες και Συνδημότες του νεοσύστατου Δήμου Τανάγρας, είμαστε περήφανοι γιατί μπορούμε να κοιτάμε τους δημότες του Δήμου Σχηματαρίου στα μάτια καθώς, επί τέσσερις (4) τετραετίες, διαχειριστήκαμε τα οικονομικά του Δήμου, τα οικονομικά όλων μας, όχι μόνο με υπευθυνότητα και συνεση, αλλά κάναμε και τις απαραίτητες κινήσεις και δράσεις να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία και συνεχώς αυξανόμενες αναπτυξιακές προοπτικές. Ο Δήμος Σχηματαρίου είναι πλέον ένας Δήμος ανθρώπινος, σύγχρονος και βιώσιμος.


Φίλες και Φίλοι, ο ρόλος του Δήμου δεν είναι να δημιουργεί πλούτο στα ταμία. Ο ρόλος του Δήμου είναι να επενδύει σε υποδομές, στον πολιτισμό και την παιδεία, σε στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης, στην ποιότητα ζωής του πολίτη. Ο Δήμος Σχηματαρίου είναι ένας εύρωστος Δήμος, με συνεχώς πλεονασματικούς απολογισμούς, οι οποίοι αποδεικνύουν την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Οι αποδείξεις, ως δημόσια έγγραφα, είναι στη διάθεση όλων σας από το Δήμο. Παρακάτω παρουσιάζονται ενδεικτικά και συνοπτικά οι ισολογισμοί/απολογισμοί των τεσσάρων τελευταίων ετών, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, καθώς κάποιοι μάταια προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες ότι δήθεν ο Δήμος είναι χρεωμένος.






Ταμιακό απόθεμα + Οφειλές προς Δήμο (ευρώ) Οφειλές προς τρίτους (ευρώ) Πλεόνασμα


(ευρώ)


Έως το 2006 1.218.066,09 1.170.927,89 47.138,2


Έως το 2007 2.870.030,83 1.477.445,93 1.392.584,9


Έως το 2008 3.363.802,17 2.708.172,31 655.629,86


Έως το 2009 2.792.732,15 1.886.519,75 906.212,40


*Οι ισολογισμοί/απολογισμοί των ετών 2006, 2007, 2008 είναι οριστικοί. Του 2009 δεν είναι ακόμη οριστικός αλλά είναι προς έγκριση.






Ο Δήμος με συνεχείς αγορές κτίριων, οικοπέδων και κτημάτων δημιούργησε μία τεράστια περιουσία και κάλυψε ανάγκες τόσο του Δήμου όσο και των δημοτών (αγορές οικοπέδων και κτημάτων για σχολεία, αθλητικούς χώρους, πάρκινγκ, κ.λπ.). Επίσης με την επιμονή του στην χρηματοδότηση του Σχεδίου Πόλεως και την ολοκλήρωσή του, απέκτησε δεκάδες χώρους κοινωφελείς και κοινόχρηστους για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η αγορά και κατασκευή δύο (2) Δημαρχείων, εκ των οποίων το ένα είναι στολίδι για την περιοχή, ενώ το άλλο παρέχει τους απαραίτητους χώρους για να καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου, ενώ στεγάζει ακόμη το ΚΕΠ, συλλόγους, οργανισμούς, κλπ. Ο Δήμος, για τις αγορές αυτές, προσέφυγε και σε δανειοδοτήσεις με τις οποίες κατάφερε να αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία τα οποία σήμερα έχουν πολλαπλάσια αξία. Ως παράδειγμα μπορεί να αναφερθεί η αγορά της πρώην βιομηχανίας Δεδούση για Δημοτικό κατάστημα η οποία αγοράστηκε με 150.000 ευρώ και σήμερα η αξία του υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ. Παρακάτω παρουσιάζεται πως διαμορφώνεται η περιουσία του Δήμου σε αξία κτίσεως, τα έτη 2004, 2006, 2007 και 2008, η οποία αυξάνεται συνεχώς και έτσι αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η σωστή διαχείριση αλλά και οι αναπτυξιακές επενδύσεις του Δήμου.






2004 2006 2007 2008


Περιουσία του Δήμου (ευρώ) 18.116.471,69 22.600.687,65 24.718.779,49 27.539.468,88


Για το πολυδιάστατο έργο που έγινε στο Δήμο μας αναζητήσαμε εθνικούς και κοινοτικούς πόρους με συνεχείς προσπάθειες και ολοκληρωμένες μελέτες. Έτσι κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε πόρους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίησή των έργων που έδωσαν άλλη πνοή στο Δήμο, ενώ διασφαλίσαμε τα έσοδα του Δήμου, ώστε να πηγαίνουν σε άλλους κοινωφελείς σκοπούς, την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, τον πολιτισμό.
Ο Δήμος Σχηματαρίου, ενώ έκανε τεράστιο έργο για το οποίο σήμερα μιλάει ολόκληρη η Βοιωτία, με τους ισολογισμούς/απολογισμούς αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν είναι χρεωμένος αλλά είναι από τους πλέον εύρωστους και οικονομικά υγιής στη χώρα.
Έτσι όπως λειτουργήσαμε, επί τέσσερις τετραετίες στον Δήμο Σχηματαρίου, με συνέπεια, υπευθυνότητα και σωστή διαχείριση των οικονομικών, έτσι θα οδηγήσουμε και τον Δήμο Τανάγρας σε ένα αναπτυξιακό δρόμο που θα δώσει σιγουριά και ελπίδα στις νέες γενιές.






Με εκτίμηση,
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Τανάγρας


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ






www.vagelisgeorgiou.gr

Δήλωση Γρανιτσιώτη

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του Δήμου μας. Λόγω της ευρύτητας του αντικειμένου πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ως έναν τομέα με καταλυτικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας μας, αφού το παραγόμενο προϊόν διαχέεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής μας.


Με δεδομένη την παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση που αφορά κατά μείζονα λόγο τον τουρισμό, κορυφαία μας επιλογή αποτελεί η πράσινη αειφόρα ανάπτυξη


-η προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος


-η αναβάθμιση της τουριστικής παιδείας


-η αύξηση της ανταγωνιστικότητας με την πράσινη ανάπτυξη (οικολογικός τουρισμός – αγροτουρισμός)


-θρησκευτικός τουρισμός


-κοινωνικός τουρισμός


Με την αποκέντρωση της εθνικής τουριστικής πολιτικής στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα υπάρξει εξειδικευμένος τοπικός σχεδιασμός και διαχείριση με μεγάλο βαθμό αυτονομίας του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.
Ευαγγελία Γρανιτσιώτη
Υποψήφια Δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας - Αντίκυρας

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Επτά νεκροί σε τροχαίο!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο νομό Τρικάλων, από ένα τραγικό πολύνεκρό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, στην Ε.Ο. Τρικάλων -Λάρισας.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, στις 16.40 το μεσημέρι και στο 39ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λάρισας -Τρικάλων, Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε 44χρονος κάτοικος Τρικάλων και κατευθυνόταν από Τρίκαλα προς Λάρισα, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία κατευθυνόταν από Λάρισα προς Τρίκαλα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα επτά άτομα και να τραυματιστεί ελαφρά μια 32χρονη.

Τα στοιχεία κάνουν λόγο πως στο ένα επιβατικό αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα, πατέρας, μητέρα, δύο νήπια και η νύφη του οδηγού, και στο άλλο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας. Εκτός οδοστρώματος από τη σύγκρουση βρέθηκε και το φορτηγό της μοιραίας σύγκρουσης.

Ο απολογισμός ήταν τρομακτικός από τη σύγκρουση όπου ξεκληρίστηκε μια οικογένεια από την Φαρκαδόνα και μια παρέα νεαρών από τα Τρίκαλα. Ειδικότερα, από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός, η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 18 μηνών και 4,5 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού. Και από το δεύτερο αυτοκίνητο τρία άτομα, 40, 24 και 26 ετών.

Στο σημείο που έγινε το τραγικό συμβάν διακόπηκε για αρκετές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ βρέθηκαν αμέσως Πυροσβεστικές δυνάμεις με το έργο των Πυροσβεστών να συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν για αρκετή ώρα από παράδρομους, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται κανονικά.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η σύζυγος του 44χρονου, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχει μεταφερθεί ο οδηγός του φορτηγού που είναι αυτός που θα διαφωτίσει τις συνθήκες της τραγωδίας. Οι θανόντες θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

http://www.kathimerini.gr/ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περιοδεία Κοτσικώνα και Γκικόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Κυριάκι , το Ακόντιο και στον Άγιο Γεώργιο περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαχος του διευριμένου Δήμου Λιβαδειάς , Νώντας Κοτσικώνας .Μιλώντας με επαγγελματίες και αγρότες αλλά και με κατοίκους της περιοχής δόθηκε ανάγλυφα η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν λόγω των εφαρμοζόμενων πολιτικών.Η συζήτηση στράφηκε στο διαρκώς μειωμένο εισόδημα των μισθωτών , των συνταξιούχων το αδιέξοδο που έχουν έρθει οι αγρότες αλλά και οι επαγγελματίες της περιοχής.Ο Νώντας Κοτσικώνας τόνισε ότι ο λαός δεν είναι υπεύθηνος για την κρίση , αυτή είναι κρίση του συστήματος , όμως έχει ευθύνη για το ποιούς ψηφίζει , ειδικά από τη στιγμή που η ψήφος του έχει δύναμη , μπορεί να μπλοκάρει τα αντιλαικά τους μέτρα και να τους ταρακουνήσει. Τόνισε ότι η ψήφος δεν μπορεί να χαραμιστεί στην αποχή ή σε δήθεν ανεξάρτητους υποψήφιους από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , γιατί το βράδυ των εκλογών τα όποια ποσοστά τους θα αθροίζονται σε αυτά του δικοματισμού.






Το Γραφείο τύπου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 26/9 ο Γιώργος Γκικόπουλος περιόδευσε μαζί με τον Νώντα Κοτσικώνα στον Άγιο Γεώργιο. Έγινε συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής και τους κάλεσαν να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.






Το Γραφείο τύπου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Εύβοια ο Χειμάρας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς της Εύβοιας στη Χαλκίδα περιελάμβανε η πρώτη μέρα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα στο Νομό Εύβοιας, σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010.

Συγκεκριμένα ο κ. Χειμάρας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας και να ενημερωθεί για τον αγώνα που δίνουν προς όφελος του καταναλωτή και της αγοράς. Πριν το τέλος της συνάντησης ο κ. Χειμάρας δεν παρέλειψε να εγγραφεί μέλος της Ένωσης.

Στη συνέχεια ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς. Εκεί άκουσε τις απόψεις των μελών του Επιμελητηρίου και ζήτησε τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που θα καταβάλει, από τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις νέες αρμοδιότητες και τις δυνατότητες που η Αιρετή Περιφέρεια δίνει, για την κάλυψη του αναπτυξιακού ελλείμματος της Εύβοιας.

Αύριο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας θα επισκεφθεί τη Νέα Αρτάκη, τα Ψαχνά, Τη Λίμνη, την Αγία Άννα και θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαντούδι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Σεπτεμβρίου

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί την 28η Σεπτεμβρίου 2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Παλαιό Δημαρχείο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Καθορισμός τόπου, χρόνου και τρόπου τέλεσης της Εμποροπανήγυρης και συγκρότηση Επιτροπής.

2. Λήψη απόφασης του Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διοικητική Μεταρρύθμιση για την μετάβαση στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και ειδικότερα στον άξονα 15 που αφορά την "Ενοποίηση – Προσαρμογή υφιστάμενων Πληροφοριακών συστημάτων στο πλαίσιο της προετοιμασίας και εφαρμογής του Προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ".

-για την υποβολή πρότασης και έγκριση τεχνικού δελτίου

-για την έγκριση προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της ΚτΠ Α.Ε. για την διενέργεια του διαγωνισμού και την υλοποίηση του έργου από τη δεύτερη και

-την έγκριση του τεύχους της διακήρυξης για την διενέργεια του εν λόγω διαγωνισμού από την ΚτΠ Α.Ε.

3. Τροποποίηση Προϋπολογισμού χρήσης 2010 και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης.

4. Έγκριση εκτέλεσης δι ‘ αυτεπιστασίας του έργου: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ

5. Έγκριση εκτέλεσης δι ‘ αυτεπιστασίας του έργου: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΡΩΜΕΪΚΟΥ.

6. Παραλαβή της Η/Μ Μελέτης της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης (επίπεδο εφαρμογής ) του έργου : Κατασκευή ΧΥΤΑ Β΄ Φάση – 1ης Διαχ/κης Ενότητας Νομού Βοιωτίας.

7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την κατασκευή του έργου <<Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες.

8. Έγκριση 2ου ΑΠΕ καθώς και του 2ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του Υποέργου : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ Δ.Λ. Β΄ΦΑΣΗ -1Ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑς Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

9. Έγκριση της 36/2010 απόφασης του Δ.Σ. ΔΑΟΛ.

10. Εξέταση αίτησης για μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών από τον Μέγα Παναγιώτη του Ν.

11. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (κλήσεις) του οφειλέτη Κοβάνη Ι. του Κ. λόγω λανθασμένου τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.

12. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (Διοικητικό Πρόστιμο) του οφειλέτη Αυγερινάκου Ελευθερίου του Ι. λόγω λανθασμένου τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.

13. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (τέλος 2%) του οφειλέτη Καντά Δημητρίου του Ι. λόγω λανθασμένου τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.

14. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (Διοικητικό Πρόστιμο) του οφειλέτη Διαμαντή Αλεξάνδρου του Διαμ. λόγω λανθασμένου τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Επίτιμος δημότης Ορχομενού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και 19 φωτογραφίες


Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής 12χρονου αλλοδαπού

Λιβαδειά, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνίαση υπόθεσης αρπαγής – εκβίασης σε βάρος ανηλίκου αλλοδαπού πολίτη Πακιστάν.
Συνελήφθη ένα άτομο και αναζητούνται ακόμη δύο


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού πολίτη Πακιστάν, ηλικίας 12 ετών, τον οποίο κρατούσαν παράνομα και παρά την θέλησή του τρεις ομοεθνείς του, απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή του.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 11-09-2010, ο 12χρονος αλλοδαπός, ενώ επέβαινε σε αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής από τρεις (3) ομοεθνείς του, οι οποίοι και τον αποβίβασαν στην περιοχή της Θήβας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον 14χρονο αδελφό του που τον συνόδευε.

Οι δράστες μετέφεραν τον απαχθέντα αρχικά σε οικία εντός της πόλης της Θήβας και ακολούθως σε δύο οικίες στην περιοχή της Αττικής. Για την απελευθέρωση του απαίτησαν τηλεφωνικά από τους οικείους του στο Πακιστάν, το χρηματικό ποσό των δυο χιλιάδων πεντακοσίων Ευρώ.

Τον παθόντα απελευθέρωσαν νυχτερινές ώρες της 19-09-2010, αφού προηγουμένως οι οικείοι του κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων Ευρώ, σε συνεργό τους στο Πακιστάν.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντοπίστηκε στην Θήβα η οικία όπου αρχικά κρατήθηκε ο ανήλικος και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Απογευματινές ώρες της 21-09-2010, προσέγγισε την εν λόγω οικία ένας αλλοδαπός πολίτης Πακιστάν ηλικίας 23 ετών, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τον ανήλικο απαχθέντα, ως ένας εκ των τριών δραστών, ενώ εντός της οικίας ανευρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα δύο πολιτών Πακιστάν, ηλικίας 42 και 24 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι επίσης αναγνωρίσθηκαν απ’ τον ανήλικο, ως οι άλλοι δύο απαγωγείς του.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπισθούν οι χώροι κράτησης του παθόντα στην περιοχή της Αττικής και εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων δραστών.

Ο 23χρονος δράστης, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Στο Καρπενήσι ο Περγαντάς

Κλέαρχος Περγαντάς 23-09-2010
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Στερεάς Ελλάδας
Γραφείο Τύπου
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Καρπενήσι επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς τιμώντας τον πολιούχο Άγιο Νικόλαο τον Καρπενησιώτη.
Ο κ. Περγαντάς παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της ευρύτερης περιοχής και αυτοδιοικητικούς.
Επίσης είχε συνεργασία με τον βουλευτή Ευρυτανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλία Καρανίκα, τον δήμαρχο Καρπενησίου Βασίλη Καραμπά και την Γραμματέα τη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευρυτανίας Βέτα Καρφή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ άλλων δόθηκε έμφαση σε ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση των μοναδικών φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής.
Ο κ. Περγαντάς αφού τόνισε ότι η Ευρυτανία αποτελεί προνομιακό πεδίο άσκησης αναπτυξιακής πολιτικής, αναφέρθηκε στην πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου λέγοντας: «Προχωρούμε με ανοιχτές συνεργασίας, καθαρό λόγο, διαφάνεια, αξιοκρατία και συγκεκριμένους στόχους επενδύοντας παράλληλα στους ανθρώπους του τόπου μας ώστε η Στερεά Ελλάδα να αποτελέσει πρότυπο δημιουργίας και ανάπτυξης».

Ανοιχτή επιστολή Συλλόγου Γυναικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-Ο.Γ.Ε.)
Ανοιχτή πρόσκληση προς τους γυναικείους συλλόγους και σωματεία της περιοχής μας


Αγαπητή φίλη,
Εργαζόμενη, άνεργη, αγρότισσα, συνταξιούχα, νοικοκυρά, νέα γυναίκα,

Απευθυνόμαστε σε σένα που στους ώμους σου κουβαλάς διπλό και τριπλό φορτίο και η κοινωνία, σε έχει φορτώσει με χίλιους δυο ρόλους και υποχρεώσεις, γιατί η ίδια δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της -βλέπεις κοστίζουν.
Γνωρίζεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει ανεργία, υποαπασχόληση, ανασφάλεια και αβεβαιότητα για σένα και την οικογένειά σου. Θέλεις να εργαστείς και βρίσκεις παντού κλειστές πόρτες… Σου στερούν το όνειρο στη ζωή….
Την χαρά της μητρότητας σου την μαυρίζουν οι εργοδότες που απαιτούν εργάτριες και υπαλλήλους χωρίς οικογένεια, που θεωρούν την εγκυμοσύνη σου κόστος!
Πονοκεφαλιάζεις που να αφήσεις το μωρό και τα μικρότερα παιδιά , γιατί ο δήμαρχος και όχι μόνο στη Λιβαδειά, έκλεισε τα βρεφικά τμήματα των παιδικών σταθμών, αλλά και στους παιδικούς δεν παίρνουν όλα τα παιδιά . Αφού λοιπόν δεν λειτουργεί ο δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός εύκολα καταλαβαίνει καθεμιά μας ότι ανοίγουν την αγορά των ιδιωτικών, πατώντας πάνω στην ανάγκη της οικογένειας που πρέπει να λύσει το οξύτατο πρόβλημα: «τι να κάνω το παιδί». Πάντα μας δίνεται η ίδια μονότονη απάντηση , δεν υπάρχουν χρήματα! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός επιχορηγείται με 3000 € το παιδί ενώ απαγορεύεται να πάρουν την επιδότηση οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί!! Και φέτος, σε περίοδο κρίσης, η πλειοψηφία του Δήμου αποφάσισε και αύξησε τα τροφεία στα 70 € τον μήνα… Βλέπεις το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους και του δήμου αναγνωρίζοντας το έργο σου σε επιβραβεύει και σε στέλνει στα 65 για τη σύνταξη στο όνομα -άκουσον άκουσον- της ισότητας ανδρών και γυναικών!!
Καθώς άνοιξαν τα σχολεία μετράς και ξαναμετράς για να πληρώσεις σάκες, βιβλία, τετράδια, σχολικά είδη, φροντιστήρια. Γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι το «νέο σχολείο» που διαφημίζει το υπουργείο παιδείας όχι μόνο κοστίζει ακριβά, αλλά στρεβλώνει τον νου και την συνείδηση του παιδιού σου. Αγωνιάς για την πρόοδο του , αγχώνεσαι για τους κινδύνους που το τριγυρίζουν και «τρελαίνεσαι» όταν δεν βρίσκει δουλειά ή στην καλύτερη περίπτωση ο μισθός του είναι 300, 400 άντε 500€. Κι έκανες όνειρα ότι θα κάνει δική του οικογένεια και θα σε κάνει γιαγιά!.. Σήμερα όμως τα αυτονόητα είναι απαγορευτικά και πρέπει να τα διεκδικήσουμε!
Κι έχουμε νέες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για επιβολή νέων φόρων. Δρομολογούνται αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού , στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο Φ.Π.Α…
Το γνωρίζεις ότι το μαγαζί σου δεν έχει μέλλον… Ενοίκια, δάνεια, ΤΕΒΕ, όλα τρέχουν. Το χωράφι σου πια και ο μικρός σου κλήρος ξεκληρίζεται.. Και σε πληγώνει κατάκαρδα όταν δεν «βγαίνεις», για να πάρεις στο εγγόνι σου το κάτι τι του γιατί η σύνταξή σου είναι επίδομα φτωχοκομείου!
Όλες εμείς , λοιπόν, οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας «βράζουμε στο ίδιο καζάνι». Θα τους επιτρέψουμε να μας «μαυρίζουν» τη ζωή; Είμαστε οι πολλές και έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Μην περιμένεις να σε λυπηθούν και να καταλάβουν τον πόνο σου! Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί αυτοί , οι πλούσιοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι και οι εκπρόσωποί τους είναι το πρόβλημά σου. Όσο εσύ εξαθλιώνεσαι , τόσο ο πλούτος αυτών αυξάνεται. Με όλα τα μέσα θέλουν να σε κάνουν εσένα και όλους τους εργαζόμενους να πιστέψεις ότι ευθύνεσαι για την κρίση τους και για να σωθείς πρέπει να πληρώσεις τις συνέπειές της και τα ελλείμματα . Ότι αυτή η κατάσταση είναι μονόδρομος και δεν μπορείς να ξεφύγεις…
Δεν σου είπαν ποτέ και δεν πρόκειται να σου πουν ότι με τη δουλειά σου παράγεις πλούτο μόνο που τον μόχθο σου , τον ιδρώτα σου τον ληστεύουν! Και το βασικότερο: σου κρύβουν με πολύ φροντίδα, είναι η αλήθεια, ότι στη φύση και στην κοινωνία δεν υπάρχουν μονόδρομοι….
Στη θύελλα λοιπόν που ήρθε και μαίνεται εμείς πρέπει εδώ και τώρα να ξεσηκωθούμε. Δεν πάει άλλο . Να μην αφήσουμε να περάσει η νέα επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ.
Έλα μαζί μας να διεκδικήσουμε:
ü Την λειτουργία των βρεφικών τμημάτων των παιδικών σταθμών καθώς και την φιλοξενία όλων των παιδιών, δωρεάν. Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
ü Να απαγορευτούν οι ανατιμήσεις σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
ü Να καταργηθεί το ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, στα είδη υγείας, διατροφής, εκπαίδευσης, βιβλία, στα τιμολόγια ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΥΔΡΕΥΣΗΣ. Να καταργηθεί ο Ειδικός Φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης.
ü Να δοθεί επίδομα θέρμανσης για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40.000€.
ü Να μειωθούν κατά 30% τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου.
ü Να φορολογηθούν τα κέρδη του κεφαλαίου με συντελεστή 45% και να μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κοντογιάννη Τασία Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γερονικολού Λαμπρινή

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο Βοιωτικών Μελετών και 12 φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά το 6ο Διεθνές Συνέδριο Βοιωτικών Μελετών. Ο Βοιωτός παρότι εισηγητής δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί όμως πληροφορείται ότι το επιστημονικό ενδιαφέρον κινήθηκε σε ευρωπαϊκά πρότυπα, η οργάνωση ήταν για μια ακόμη φορά άψογη (συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της Εταιρείας Βοιωτικών Μελετών) ενώ και η προσέλευση του κοινού ήταν αξιόλογη -όση πρέπει για τόσο υψηλών απαιτήσεων εκδηλώσεις. Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου προσέδωσε επιπλέον αίγλη στην "φθινοπωρινή σύναξη των πιστών της Βοιωτίας".

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι διατυπώθηκαν και κάποια παράπονα για υπερπροβολή ορισμένων συνέδρων και εταίρων, αλλά αυτά είναι συνήθη. Και τα παράπονα και οι attention whores, οι οποίοι παρεπιδημούν ακόμη και σε πολιτιστικές εταιρείες ...Δείτε το φωτορεπορτάζ του Χρήστου Λουκά και θα επανέλθουμε.

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο Βοιωτικών Μελετών και 12 φωτογραφίες

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο Βοιωτικών Μελετών και 12 φωτογραφίες

















Ροζ συλλήψεις στη Λαμία

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας στη Λαμία, με την κατηγορία της μαστροπείας.Πρόκειται για έναν 58χρονο, ιδιοκτήτη νυχτερινού μπαρ, τον 23χρονο Βούλγαρο βοηθό του και 3 αλλοδαπές, Ρωσικής καταγωγής, 20, 23 και 24 ετών.Ο αστυνομικός-πελάτης ήρθε σε συμφωνία με τον 58χρονο ώστε να συνευρεθεί ερωτικά με μία από τις κοπέλες, αντί του ποσού των 150 ευρώ. Προσήλθε σε προκαθορισμένο ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Στη συνέχεια έγιναν οι συλλήψεις.Οι πέντε άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της μαστροπείας.

www.zougla.gr

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η Παναγία του Παρνασσού και 12 φωτογραφίες












Ο Θανάσης Χειμάρας στη Φωκίδα










ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010
Από την Ιτέα επέλεξε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Χειμάρας να παρουσιάσει τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας του Συνδυασμού του, τον Κώστα Παπαθανασίου. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο συνάντησης του κ. Χειμάρα με Αυτοδιοικητικούς και φορείς του Νομού Φωκίδας, στο Κυριακοπούλειο της Ιτέας.
Η υποψηφιότητα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, όπως και οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα κινηθεί ο Συνδυασμός του κ. Χειμάρα, στην πορεία προς τη νίκη κατά τις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές. Στη συνέχεια, μετά τη βασική εισήγηση και την παρουσίαση του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη, οι Αυτοδιοικητικοί του Νομού Φωκίδας είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη, αλλά και να εκφράσουν απορίες τους ενόψει της εκλογικής διαδικασίας, σε μια διαδικασία ελεύθερη,ανοικτή και δημοκρατική.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι τ. Υπουργοί κ Γκελεστάθης και Μπούγας, Ο Φιλοξενών την εκδήλωση Δήμαρχος Ιτέας και Υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών κ. Παπαλάιος, ο Νομάρχης Φωκίδας και Υποψήφιος επίσης Δήμαρχος Δελφών κ. Μπούγας, η πλειοψηφία των Δημάρχων του Νομού Φωκίδας, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της Φωκίδας και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων της Φωκίδας.
Κατά την εισήγησή του ο κ. Θανάσης Χειμάρας ανέφερε τα εξής:









ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΧΕΙΜΑΡΑ
Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
στην Ιτέα ΦΩΚΙΔΑΣ
Φίλες και Φίλοι
Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου, στο χωριό μου. Ειλικρινά τόσους φίλους και τόση διαχρονική συνεργασία δεν έχω σε κανένα άλλο Νομό της Ελλάδας. Γι’αυτό αισθάνομαι αισιόδοξος και ευτυχής που θα δώσω μαζί σας αυτόν τον ωραίο αγώνα.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω για δυο πράγματα, γιατί πλέον έχω σφαιρική και υπεύθυνη ενημέρωση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της Στερεάς. Τις Εκλογές θα τις κερδίσουμε. Θα ενώσουμε τους Νομούς της Περιφέρειας και θα φροντίσουμε mε υπευθυνότητα, σχεδιασμό, δημοκρατικό προγραμματισμό και αγώνα για την ανάπτυξη όλης της Περιφέρειας.
Μέχρι τώρα η δική μας πλευρά έκανε τα τελευταία χρόνια αναπτυξιακό ΑΛΜΑ στους Νομούς που εκπροσωπούσαν. Από αύριο, όλοι μαζί, συντονισμένα, θα πάμε μπροστά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η προσπάθειά μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διέπεται από τρεις βασικούς άξονες τους οποίους τόσο εγώ ως Αυτοδιοικητικός όσο και οι συνεργάτες μου ακολουθήσαμε πιστά από κάθε θέση ευθύνης:
· ΑΞΟΝΑΣ πρώτος - που αποτελεί και απαίτηση των καιρών...- η Διαφάνεια
· ΑΞΟΝΑΣ δεύτερος, η Ειλικρίνεια.
· ΑΞΟΝΑΣ τρίτος η Αποτελεσματικότητα
Ο Νέος θεσμός του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ μπορεί να μην είναι αυτός που θα θέλαμε, αλλά δίνει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης στους Νομούς μας. Άλλωστε θα φροντίσουμε κατά την εφαρμογή του να τον βελτιώσουμε.
Στις αρμοδιότητες της Αιρετής Περιφέρειας υπάγονται:
· Όλα σχεδόν τα έργα υποδομής που πριν ανήκαν στην Διορισμένη Περιφέρεια και τη Νομαρχία, τα οποία θα προωθήσουμε, μέσω Εθνικών Πόρων και της αξιοποίησης του ΕΣΠΑ.
· Από την μικρότερη Μικρομεσαία Επιχείρηση μέχρι τη μεγαλύτερη βιομηχανία αδειοδοτούνται, ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από αναπτυξιακούς Νόμους της Ε.Ε. μέσω Περιφέρειας.
· Το ίδιο συμβαίνει για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία.
· Πάμπολλες ακόμη αρμοδιότητες αποκεντρώνονται από την Κεντρική Κυβέρνηση στην Αιρετή Περιφέρεια.
Αρνητικό μόνο, είναι το γεγονός ότι οι αρμοδιότητες δεν συνοδεύονται από τους ανάλογους οικονομικούς πόρους, όπως προβλέπεται από το άρθρο 102 του Συντάγματος. Αυτή η αναντιστοιχία οδήγησε τη ΝΔ στην καταψήφιση του Νομοσχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».
Η Περιφέρειά μας έχει πολλά πλεονεκτήματα για Τουριστική, Βιομηχανική και Αγροτική ανάπτυξη. Δυστυχώς δεν τα έχουμε εκμεταλλευτεί στο μέγιστο δυνατόν. Αυτές θα είναι οι Προτεραιότητές μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:
· Η ισόρροπη ανάπτυξη με έμφαση στις υποδομές
· Η στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας
· Η προώθηση ενεργειών για την καταπολέμηση της ανεργίας
· Η στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα
· Η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο και η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος.
· Η προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος
· Η περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού & του πολιτισμού.
Ειδικότερα για τη Φωκίδα θα επικεντρωθούμε στην:
· Ενίσχυση των Υποδομών, κυρίως οδικών αξόνων για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στο νομό.
· Ενίσχυση και προβολή του τουριστικού προϊόντος του Νομού Φωκίδας
· Στήριξη του αγρότη και του κτηνοτρόφου της Φωκίδας με την ενίσχυση της δουλειάς του και την προβολή των προϊόντων του.
Πρέπει να ομολογήσω ότι στη Φωκίδα αντιμετώπισα ένα «ευχάριστο» πρόβλημα. Την πληθώρα ικανών στελεχών για τη στελέχωση του Συνδυασμού και τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω όλα τα ικανά στελέχη του Συνδυασμού μας στην κοινή προσπάθεια.
Δημιουργούμε μια ισχυρή ομάδα, με άξια στελέχη που εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές επιστημονικές και παραγωγικές τάξεις.
Ανθρώπους ικανούς, με πάθος για την Αυτοδιοίκηση, με ανοιχτό πνεύμα και όρεξη για δουλειά, ώστε όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στην πρόκληση και να μετατρέψουμε την ευκαιρία που μας δίνεται, σε ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στόχος μας είναι να μην αφήσουμε να χαθεί ούτε μια μέρα, γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας και έχουμε τις λύσεις γι’ αυτά!!!!