Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς

1. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή και τον ορισμό του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Δήμου Λεβαδέων.


2. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή των Μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
3. Κατάργηση των Νομικών Προσώπων που ασκούν δραστηριότητες Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας και άσκηση των δραστηριοτήτων τους από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας του Δήμου Λεβαδέων.

4. Κατάργηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χαιρώνειας με την επωνυμία << Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής –Πρόνοιας>>.

5. Συγχώνευση Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λεβαδέων που ασκούσαν δραστηριότητα Αθλητισμού & Πολιτισμού και Σύσταση νέου Ν.Π. ,κατά τις διατάξεις του άρθρου 103 § 4 του Ν. 3852/2010.

6. Συγχώνευση Κοινωφελών Επιχειρήσεων του Δήμου Λεβαδέων και σύσταση νέας Κοινωφελούς Επιχειρήσεως του Δήμου Λεβαδέων, κατά τις διατάξεις του άρθρου 103 του Ν. 3852/2010.

7. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του νέου Ν.Π. με την επωνυμία << Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λεβαδέων >>.

8. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της νέας Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων.

9. Συγχώνευση της υφιστάμενης Σχολικής Επιτροπής και α) Σύσταση Ν.Π. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή των Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων, β) Σύσταση Ν.Π. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή των Σχολικών Μονάδων της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων

10. Λήψη απόφασης του Δ.Σ. περί συμμετοχής του νέου διευρυμένου Δήμου ως Μέλος στο Σ.Π.Ο.Α.Κ. και εκλογής αντιπροσώπων του στο Σύνδεσμο.

11. Ανάθεση στην Ε.Α.Σ.Υ. της εκτέλεσης εργασιών – υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου Λεβαδέων, για την χρονική περίοδο από 15/2/2011 έως 31-12-2011.

12. Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την εκτέλεση του έργου: << ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΑς ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ >>.

13. Παράταση χρόνου περαίωσης για την εκτέλεση του έργου << Διαπλατύνσεις Πεζοδρομίων Οδών (Πεσόντων Μαχητών, Αθηνών, Καραγιαννοπούλου και Φίλωνος).

14. Έγκριση παράτασης εκπόνησης της Μελέτης που φέρει τον τίτλο: << ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΥΤΑ>>.

15. Έγκριση παράτασης εκπόνησης της Μελέτης που φέρει τον τίτλο: << ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΥΤΑ>>.

16. Έγκριση παράτασης εκπόνησης της Μελέτης που φέρει τον τίτλο: << ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΥΤΑ>>.

17. Έγκριση παράτασης εκπόνησης της Μελέτης που φέρει τον τίτλο: << ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΥΤΑ>>.

18. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εργασιών του έργου: << ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ>>.

19. Διάθεση πίστωσης 2,500,00 € για τον εορτασμό αποκριάτικων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινότητες Κυριακίου και Δαύλειας.(αρ.65§1, 72§δ, 267§2 και 158§3 του Ν.3463/2006).

20. Ενημέρωση και λήψη απόφασης του Δ.Σ. περί της αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν με την προσθήκη – τροπολογία στο Σχέδιο Νόμου << Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις >>.

21. Εξέταση αιτήματος Συλλόγου Ελικωνίων Λιβαδειάς.

22. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου Λαφυστίου.

23. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής ΕΠΑΛ- ΕΠΑΣ & 1ου ΣΕΚ Λιβαδειάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: