Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Νέες ελπίδες για Λεβαδειακό-2-0 τον ΠΑΟΚ

Μεγάλη και δίκαιη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 πέτυχε ο Λεβαδειακός και σε συνδυασμό με τις ήττες του Εργοτέλη (από την ΑΕΚ 3-1) και Ατρομήτου (από τον Αστέρα Τρίπολης 2-0) βλέπει να ανζωπυρώνονται οι ελπίδες του για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Ο Λεβαδειακός έχει τώρα 27 βαθμούς -όσους και ο Εργοτέλης- ενώ ο Ατρόμητος παραμένει στους 28. Ολα θα κριθούν στις τελευταίες 2 αγωνιστικές όπου οι τρεις αντίπαλοι έχουν το εξής πρόγραμμα:
Λεβαδειακός: Αστέρα Τρίπολης εκτός και Βέροια εντός. Εργοτέλης: Λάρισα εκτός και Ξάνθη εντός.
Ατρόμητος: Βέροια εκτός και Πανιώνιος εκτός.
Παρότι ο Ατρόμητος έχει δύο ματς εκτός έδρας εκτίμησή μας είναι ότι θα σωθεί ενώ μεταξύ Εργοτέλη και Λεβαδειακού οι Κρήτες έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά καθώς ευνοούνται στην ισοβαθμία. Η "σωτηρία" του Λεβαδειακού δεν είναι αδύνατη αλλά παραμένει δύσκολη.
Πηγή: www.sport24.gr
Το πρώτο από τα τρία βήματα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Λεβαδειακός με τη νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι πήραν "χρυσό" τρίποντο, ενώ ο ΠΑΟΚ για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν απογοητευτικός.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Εμεράν, Ποπόφ, Άντερσον, Παρασκευαϊδης, Ανδράλας, Mπασαλά, Σίντζιλορντς, Λεονάρντο, Ντιμπαλά, Μοντόγια

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Ηλιάδης, Μαλεζάς, Κνολ, Γεωργίου, Μπαϊάνο, Γκονζάλες, Βαγγελής, Λάκης, Ίλιεφ, Χριστοδουλόπουλος Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Με μια ματιά
O Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Μοντόγια στο 6' που έφυγε πάνω από την εστία του Φερνάντεζ. Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν για την υπεροχή τους στο 12' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεονάρντο. Ο Λεβαδειακός έκανε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την πραμονή στην κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασε την απόδοση του και βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Ίλιεφ στο 24' αλλά και στο 30΄με φάουλ του Γκονζάλες που έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Μπλάζιτς.


Ο "Δικέφαλος" στο μεγαλύτερος μέρος του ημιχρόνου είχε τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού. Ισσοροπημένο από τις δύο ομάδες ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Λεβαδειακός κρατούσε το υπέρ του σκορ και σφράγισε τη νίκη στο 70΄με το πλασέ του Ανδράλα. Οι γηπεδούχοι είχαν αποβάλει το άγχος και πήραν το "τρίποντο" που τους δίνει την δυνατότητα να ελπίζουν στην παραμονή. Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στο πρωτάθλημα με μόλις μία εκτός έδρας νίκη, ενώ ο Λεβαδειακός πέτυχε την τρίτη νίκη στους τελευταίους 11 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Συνέντευξη Τύπου
Μπάμπης Τεννές (προπονητής Λεβαδειακός): Είχαμε πει ότι για μας δεν υπάρχουν τρία ματς μέχρι το τέλος αλλά σε πρώτη φάση μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν κερδίζαμε θα αποχαιρετούσαμε από τώρα την μεγάλη κατηγορία. Μπήκαμε δυνατά παρότι είχαμε τον αέρα εις βάρος μας στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και μάλιστα αν ήμασταν εύστοχοι σε κάποια τετ α τετ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Αυτή η νίκη ήταν μία ανάσα. Εμείς παραμένουμε ακόμα στην εντατική και χρειαζόμαστε ακόμα μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή".


Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Ήταν ένα δύσκολο και κακό παιχνίδι. Δύσκολο γιατί ο καιρός ήταν δύσκολος για να παιχτεί κακό ποδόσφαιρο με τόσο αέρα. Καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού ήταν το πέναλτι με το οποίο ο Λεβαδειακός έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του ήταν πιο αποφασισμένοι και παθιασμένοι και συμπαγείς σαν ομάδα. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Για τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα αλλά δεν είναι ώρα τώρα.Το παιχνίδι του Γεωργίου ήταν το πρώτο του. Προσπάθησε να κάνει το καλύτερο και περιμένω από αυτόν να συνεχίσει έτσι. Και για τα επόμενα παιχνίδια αλλά κυρίως για το μέλλον. Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο επόμενος χρόνος θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός χρόνος. Θα χρειαστεί πολύ προπόνηση στην προετοιμασία εκεί όπου είναι ο χρόνος όπου χτίζεται μία ομάδα και θα θέλει πολύ προπόνηση".

Πάρης Ανδράλας: Με το δεύτερο γκολ κλειδώσαμε τη νίκη μας. Στα δύο ματς που μας έχουν απομείνει θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για την παραμονή μας.
Όλα τα λεφτά...
Η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του Λεβαδειακού, αφού ήταν ανώτερος από τον "δικέφαλο" και δίκαια πήρέ τη νίκη
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς Διαιτητής: Κωνσταντινέας Βοηθοί: Χ.Γενναίος, Α.Καρατζίκας Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Εμεράν, Ποπόφ, Άντερσον, Παρασκευαϊδης, Ανδράλας, Mπασαλά, Σίντζιλορντς, Λεονάρντο, Ντιμπαλά, Μοντόγια

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Ηλιάδης, Μαλεζάς, Κνολ, Γεωργίου, Μπαϊάνο, Γκονζάλες, Βαγγελής, Λάκης, Ίλιεφ, Χριστοδουλόπουλος
1'Έναρξη αγώνα
6'Ευκαιρία Λεβαδειακός
Kεφαλιά του Μοντόγια η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
11'Πέναλτι Λεβαδειακός
11'Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Γκονζάλες
Ο Γκονζάλες ανέτρεψε τον Μπασαλά μέσα στην περιοχή.
12'Γκολ Λεβαδειακός Λεονάρντο
15' Σχόλιο
Ο Λεβαδειακός ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και το γκολ πιστοποίεισαι την υπεροχή των γηπεδούχων.
21' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Χριστοδουλόπουλος
24' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Ίλιεφ
30' Φάουλ ΠΑΟΚ
Ο Γκονζάλες με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Μπλάζιτς
40' Σχόλιο
Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την απόδοση του και έχει την υπεροχή στο παιχνίδι.
45'Λήξη ημιχρόνου
45'Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ανδράλας

46'Σέντρα 2ου ημιχρόνου
57'
Σχόλιο
Ισσοροπημένο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου.
63'Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ Βερόν
Ο Μπαϊάνο μπήκε στον αγώνα.
63'Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ Χριστοδουλόπουλος
Ο Αθανασιάδης μπήκε στον αγώνα
66'Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Μοντόγια
Ο Ζησόπουλος μπήκε στον αγώνα.
71' Γκολ Λεβαδειακός
Ο Ανδράλας με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα
του.
93' Έναρξη καθυστερήσεων
93' Λήξη αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: