Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Τον Μάιο η τελική πρόταση της ΕΝΑΕ για τη διοικητική μεταρρύθμιση

Την ικανοποίησή του για τη χθεσινή δέσμευση του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή περί ρποώθησης της μεγάλης διοικητικής μεταρρύθμισης εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ) Δημήτρης Δράκος.
Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ (Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας) Δημήτρης Δράκος, σε σημερινές δηλώσεις του στην Καλαμάτα, εξέφρασε την ικανοποίησή του «από τη χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού και του υπουργού Εσωτερικών για το γεγονός ότι κατατέθηκε η βούληση της κυβέρνησης για τη διοικητική μεταρρύθμιση». «Τη γενναία διοικητική μεταρρύθμιση, η οποία συνοδεύεται και με αντίστοιχη οικονομική υποστήριξη. Φορολογική μεταρρύθμιση τη λέμε εμείς, η οποία θα ολοκληρωθεί πριν από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010», πρόσθεσε.
Ο κ. Δράκος σημείωσε επίσης πως «αυτό είναι κάτι το οποίο είχαμε ζητήσει κι εμείς ως ΕΝΑΕ. Ικανοποιούμαστε που υιοθετείται η πρότασή μας ή που ταυτιζόμαστε σε αυτή την περίπτωση και λέμε ότι στις 15 Μαΐου θα έχουμε την τελική πρόταση την οποία θα καταθέσουμε στην κυβέρνηση για τα περαιτέρω».

Πηγή: Καθημερινή-ΑΝΑ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: