Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Εντεκα παλικάρια από τη Λιβαδειά πάτησαν απόψε την Τριπολιτσά!

Μεγάλη νίκη Λεβαδειακού στην Τρίπολη και η σωτηρία της ομάδας της Λιβαδειάς μοιάζει πλέον οριστική καθώς αρκεί μια ισοπαλία με τη Βέροια την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας του νομού Βοιωτίας.
Ο αγώνας από το sport24.gr

Νίκη "σωτηρίας" για τον Λεβαδειακό μέσα στην Τρίπολη, που επικράτησε με 2-1 του Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Φυτανίδη στο 4ο λεπτό. Στο 89' ο Μασάντο ισοφάρισε για τον Αστέρα, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Ντιμπαλά σκόραρε και έγραψε το τελικό 1-2.
Με τη νίκη αυτή οι "πράσινοι" έκαναν ένα τεράστιο βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής καθώς πλέον τους αρκεί μια ισοπαλία στο ματς με την ήδη υποβιβασμένη Βέροια ώστε να μείνουν στην κατηγορία ακόμα και αν νικήσουν Εργοτέλης και Ατρόμητος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής: Δ.Καλόπουλος (Αθηνών)Βοηθοί διαιτητή: Δ.Παπαδόπουλος, Λ.Βασιλειάδης Κίτρινες: Φιλόμενο, Ποπόφ, Άντερσον, Μοντόγια, Μπλάζιτς Κόκκινες: -

Αστέρας Τρίπολης (Τζαναβάρας): Αμπάρης, Λαζαρίδης, Ζεάν, Φυτανίδης, Μασάντο, Μιλάνο, Νταμόντε, Λαδάκης, Κανακούδης, Τσέζαρεκ, Φιλόμενο.
Λεβαδειακός (Tεννές): Μπλάζιτς, Εμεράν, Ποπόφ, Άντερσον, Παρασκευαίδης. Σίντζελορτζ, Ντιμπαλά, Μπασαλά, Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Ανδράλας.
Με μια ματιά
Τo πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης αν και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ήταν κάκιστο με τις ευκαιρίες των δύο ομάδων να είναι ελάχιστες. Στο 3' ο Λεονάρντο έκανε ένα δυνατό σουτ όμως ο Αμπάρης κατάφερε να απομακρύνει το κίνδυνο. Μόλις στο 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε κόρνερ, ο Παρασκευαίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Φυτανίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Αμπάρη. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ και έτσι το ημίχρονο βρήκε τους "πράσινους" να προηγούνται 0-1 των "Αρκάδων".


Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην επανάληψη. Στο 52ο λεπτό ο Μιλάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ, όμως μέχρι εκεί καθώς χρειάστηκαν περίπου 35 λεπτά για να ξαναδούμε αξιόλογη φάση. Στο 89ο λεπτό η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε. Ο Νταμόντε εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μασάντο έπιασε την κεφαλιά και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν την ισοφάριση οι γηπεδούχοι και στο 93' ήρθε ο Ντιμπαλά να παγώσει το γήπεδο. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Ντιμπαλά βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αμπάρη τον νίκησε, και έδωσε ένα "τρίποντο" σωτηρίας στον Λεβαδειακό.
Όλα τα λεφτά...
Ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Λειβαδιάς, μπορεί να μην έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση όμως έκανε ότι χρειαζόταν για να πάρει ένα "ζωτικής" σημασίας "τρίποντο". Ο Λεβαδειακός έγινε η δεύτερη ομάδα που κερδίζει μέσα στην Τρίπολη σε αγώνα πρωταθλήματος.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης που πραγματικά ήταν πολύ κακό ποιότικα. Αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις στα πρώτα πέντε λεπτά, το θέαμα στο υπόλοιπο πρώτο μέρος ήταν κάκιστο και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες.
To Live του αγώνα...


5'
Γκολ Λεβαδειακός
Εκτέλεση κόρνερ του Λεονάρντο, κεφαλιά του Παρασκευαίδη, η μπάλα στην πλάτη του Φυτανίδη και 0-1 για τον Λεβαδειακό.
15'
Σχόλιο
Τίποτα ιδιαίτερο στην Τρίπολη μετά το γκολ των φιλοξενούμενων.
24'
Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Μοντόγια παίρνει την θέση του Σίντζιλορτζ.
33'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ποπόφ
41'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Άντερσον
42'
Σχόλιο
Κάκο το θέαμα σε αυτά τα πρώτα 42 λεπτά της αναμέτρησης.
45'
Λήξη ημιχρόνου
Τέλος του πρώτου μέρους. Ο Λεβαδειακός άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Παρασκευαίδη και στη συνέχεια, ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατάφερε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους.
45'
Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Ξεκίνησε το 2ο μέρος.
46'
Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ζούντι στην θέση του Ζεάν.
59'
Αλλαγή παίκτη
Ο Παβόνι αντικαθιστά τον Λαδάκη.
68'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μοντόγια
77'
Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
O Iωάννου στην θέση του Τσέζαρεκ.
77'
Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Φιλόμενο
86'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μπλάζιτς
87'
Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Παβιό στην θέση του Ανδράλα.
89'
Γκολ Αστέρας Τρίπολης
Ισοφάριση για τον Αστέρα. Ο Μασάντο με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα.
90'
Έναρξη καθυστερήσεων 3 λεπτά
92'
Γκολ Λεβαδειακός
Γκολ του Ντιμπαλά και ο Λεβαδειακός παίρνει ξανά προβάδισμα στο σκορ.
93'
Λήξη αγώνα
Τέλος του αγώνα στην Τρίπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια: