Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Χαμένο πέναλτι, χαμένο παιχνίδι. Η Λάρισα πέρασε 1-0 από τη Λιβαδειά

Ηττα του Λεβαδειακού -που πιθανόν θα φέρει ανακατατάξεις- από τη Λάρισα είχαμε το χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Οι Θεσσαλοί πέρασαν με 1-0, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στη μεγάλη κατηγορία μετά μάλιστα και τη σημαντική μεταγραφική επιτυχία με την απόκτηση του Ζουράφσκι από τη Σέλτικ.

Ο Λεβαδειακός ήταν πολύ καλύτερος ως το 30΄ και έχασε στο 15' τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Πάρα μάρκαρε άτσαλα τον Λεονάρντο και ο Παμπορίδης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αντερσον ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών αλλά ο Κηπουρός έδιωξε σε κόρνερ. Ο Βοιωτοί συνέχισαν να πιέζουν όμως δεν δημιούργησαν μεγάλη ευκαιρία και στο 31' ο Αλεξάνδρου πήρε το ριμπάουντ μιας απόκρουσης του Μπλάζιτς και από τα πέντε μέτρα εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Το γκολ της Λάρισας μετέβαλε άρδην την εικόνα του παιχνιδιού καθώς το ηθικό και η απόδοση της θεσσαλικής ομάδας ανέβηκαν ενώ ο Λεβαδειακός έδειξε ανίκανος να αντιδράσει, όχι μόνο στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ετσι το παιχνίδι κύλησε προς τη λήξη του χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις αφού ο Λεβαδειακός φαινόταν να μην μπορεί και η Λάρισα να μην θέλει να μεταβληθεί η εικόνα και το σκορ του αγώνα.

Ο διαιτητής Παμπορίδης (Κιλκίς) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Φέρστερ, Αλεξάνδρου, Παστό και Βενετίδη.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Ποπόφ, Παστός, Άντερσον, Σίντζιλορτζ, Ζησόπουλος (78' Πιετρ), Λεονάρντο (83΄ Ανδράλας), Μοντόγια, Ρούσεφ, Ντιμπαλά (62' Ρέγιες)
ΛΑΡΙΣΑ (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Κώτσιος, Βενετίδης, Γκαλίτσιος, Πάρα, Κλέιτον (86' Βενέτης), Αλεξάνδρου (64' Κυριακίδης), Σαρμιέντο, Φέρστερ, Ιγκλέσιας, Κόζλεϊ (76' Κατσιαρός).

Το βράδυ θα έχουμε και βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: