Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Η βράβευση των αριστούχων μαθητών στο Δίστομο

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση ο Δήμος Διστόμου βράβευσε, όπως κάθε χρόνο, τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και 28 επιτυχόντες στις ανώτατες και ανώτερες σχολές. Ιδού το δελτίο Τύπου και το πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Δίστομο, 21 Φεβρουαρίου 2008.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών του Δήμου Διστόμου στο Πνευματικό Κέντρο στη Δίστομο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ο Δήμος Διστόμου βράβευσε 59 και 25 αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων αντίστοιχα και 28 επιτυχόντες στις εισαγωγικές εξετάσεις για τις Ανώτατες Σχολές, ΑΕΙ και ΤΕΙ, της σχολικής χρονιάς 2006-2007. Όλοι οι βραβευθέντες τιμήθηκαν με έπαινο και ένα συμβολικό δώρο.
Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει την προσπάθεια της νέας γενιάς για περισσότερη γνώση και μόρφωση και να συμβάλει στην κατάκτηση των υψηλών της στόχων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο βουλευτής του Νομού Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιανννάκης, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Βοιωτίας και Αντινομάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Ζιώγας, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Καράμπελας, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Κρέμος και Νίκος Παπαναγιώτου, ο πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Άκης Βαγιάκος, ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, οι Αντιδήμαρχοι Διστόμου κκ. Αθανάσιος Μπέλος και Λουκάς Μπακούρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Παντίσκας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου και του Τοπικού Συμβουλίου Στειρίου, εκπρόσωποι της εταιρίας «Αλουμίνιον της Ελλάδος», καθώς επίσης Διευθυντές και Καθηγητές Σχολείων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελο Μπασιάκο Ο βουλευτής του Νομού Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιανννάκης, ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, ο Αντιδήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Μπέλος, ο Αντινομάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Ζιώγας και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Νίκος Παπαναγιώτου Ο βουλευτής του Νομού Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιανννάκης, ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, ο Αντιδήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Μπέλος, ο Αντινομάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Ζιώγας, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Νίκος Παπαναγιώτου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αργύρης Σφουντούρης Γενική άποψη της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου ΔιστόμουΟ χαιρετισμός του Δημάρχου Διστόμου κ. Αθανάσιου Πανουργιά Ο Αντινομάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Ζιώγας βραβεύει μαθητή Ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς βραβεύει μαθήτρια Ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς βραβεύει μαθητή Ο Αντιδήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Μπέλος βραβεύει μαθητή Ο Αντιδήμαρχος Διστόμου κ. Λουκάς Μπακούρος βραβεύει μαθητή

Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο Πατέρας Βασίλειος, ο Πατέρας Χαράλαμπος και ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς
Γενική Άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: