Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Μεγάλη νίκη Λεβαδειακού 3-0 τον Ηρακλή


Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή πέτυχε ο Λεβαδειακός στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Βοιωτοί ήταν πολύ καλύτεροι από του Θεσσαλονικείς και το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο καθώς αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων σε αυτό το ματς.


Οι παίκτες του Λεβαδειακού μπήκαν δυνατά και πίεσαν από το πρώτο λεπτό τους Ηρακλειδείς οι οποίοι φάνηκε να αιφνιδιάστηκαν. Ετσι μέσα σε 6 λεπτά ο Λεβαδειακός καθάρισε το παιχνίδι: στο 28' ο Γιαννούλης βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός της μεγάλης περιοχής προσπαθώντας να απομακρύνει σέντρα του Ρέγες.
Ο διαιτητής Γερμανάκος αμφιταλαντεύτηκε αλλά τελικά υπέδειξε το σημείο του πέναλτι αφού συνεννοήθηκε με τον βοηθό Νικολακόπουλο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λεονάρντο που με ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον... Εξι λεπτά στο 34' αργότερα ένα κλέψιμο της μπάλας από τον δεινό σκόρερ Εντοάρντο Μοντόγια τον έφερε σε πλεονεκτική θέση να γράφει το 2-ο με όμορφο πλασέ.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ήταν εμφανείς οι αγωνιστικές αδυναμίες της άλλοτε κραταιάς ομάδας της συμπρωτεύουσας ενώ ο Λεβαδειακός ήταν επικίνδυνος όχι όμως και άμεσα απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί παρότι έδωσαν το βάρος στην άμυνα δεν υποχώρησαν καθόλου καθώς ο Βασιλίεφ έριξε στο παίχνιδι τρεις φρέσκους παίκτες ενώ ο Ηρακλής φλύαρος και αναποτελεσματικός φαινόταν να έχει αποδεχθεί την ήττα που επισφραγίστηκε στο 76' με ένα ακόμη γκολ του Μοντόγια.
Η νίκη είναι δίκαιη και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Βέβαια ο δρόμος για τη σωτηρία είναι πολύ μακρύς όμως η ομάδα του Λεβαδειακού δείχνει ότι οι αγωνιστικές δυνατότητες υπάρχουν. Η αξιοποίησή τους είναι ένα άλλο κεφάλαιο...
Διακρίθηκαν από τους Βοιωτούς οι Μοντόγια, Σίντζιλορτζ, Λουμπούτης ενώ από τον Ηρακλή διασώθηκαν οι Τσάβι και Παπαζαχαρίας.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γκ. Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Εμεράν, Λουμπούτης, Αντερσον, Παρασκευαϊδης, Ανδράλας, Σίντζιλορτζ, Ρέγες Βερντέχο (74΄ Ζησόπουλος), Λεονάρντο (68΄ Διαμάντης), Μοντόγια, Κρουπί (72΄ Ντιμπαλά)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Α. Πεντράθα): Πάρντο, Μπρούνο Λέιτε, Γιαννούλης, Παπαζαχαρίας, Μαλαγκουένο, Πουρσανίδης (56΄ Ααρόν), Τσάβι, Γιάντσης (75΄ Γκαρσία), Φονσέκα, Μάρκες, Ριμπέιρο (87΄ Παπαστεργιανός)

2 σχόλια:

ckoutros είπε...

Μεγαλη νικη. Μας δινει ελπιδα για τη συνεχεια. Τον Κομποτη τι τον εβαλες;;;

βοιωτός είπε...

Ο πρόεδρος δεν είναι; Μόνο στις ήττες θα τον βρίζουμε;