Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού... παρουσιάστηκε ο Χαρατσής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση γνωριμίας με το Διοικητή του Κ.Ε.ΠΒ Θήβας, Ταξίαρχο κ. Φουρικη Αναστασιο πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Θήβας την Δευτερα 19 Απριλιου 2010.
Συζητήθηκαν θέματα που αμοιβαία ενδιαφέρουν τους δύο φορείς και αναπτύχθηκαν τα σημεία κοινής δράσης προκειμένου να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τις ώρες και τις ημέρες εξόδου των στρατευμένων στην πόλη, της προτίμησης εκ μέρους του ΚΕΠΒ των ντόπιων επαγγελματιών καθώς και η παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν προσκλήσεως, στις ορκωμοσίες και άλλες επίσημες τελετές του Στρατοπέδου.
Επίσης, η Ομοσπονδία υπέβαλλε αναλυτικά προτάσεις, τις οποίες η Διοίκηση του ΚΕΠΒ, αφού αξιολογήσει, μπορεί σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, το Δήμο και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς να υλοποιήσει προς όφελος των υπηρετούντων στο ΚΕΠΒ αλλά και των Θηβαίων πολιτών.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Διοικητής του ΚΕΠΒ, ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφέ – Εστιατορίων, κος Θεοδώρου Δημήτριος.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, προκειμένου να υλοποιηθεί στην πράξη η συνεργασία του ΚΕΠΒ με τους τοπικούς επαγγελματίες.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: