Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Αναγγελία υποψηφιότητας Πέτρου Μακρόπουλου για προεδρία ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εσωκομματικές Εκλογές
Συμμετέχω – Συνδιαμορφώνω

30 Μαΐου 2010 /10 π.μ.- 7.00 μ.μ.
Αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου
Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου το κόμμα μας γύρισε σελίδα, αφουγκραζόμενο την λαϊκή επιθυμία, για πρώτη φορά εξέλεξε πρόεδρο με τη συμμετοχή όλων μας. Η πολιτική προοπτική της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη. να επιστρέψει σε νέες νίκες, οργανωτικά ανανεωμένη και ιδεολογικά κυρίαρχη.
Λίγα από τα λόγια που μας ώθησαν, πάνω από 700.000 μέλη στις κάλπες, που μίλησαν στην καρδιά μας και έδωσαν την εντολή ευθύνης στον νέο Πρόεδρο, τον Αντώνη Σαμαρά είναι :

"Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σήμερα προοπτική. Η παράταξή μας έχει ανάγκη την Ελπίδα. Τρία πράγματα να αναδείξουμε, τα ιδανικά μας, για να ξαναφέρουμε κοντά μας αυτούς που πικράναμε. Να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας μαγνήτη της κοινωνίας. Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό κόμμα. Και κάτι ακόμα – το πιο σημαντικό: Ενότητα. Ενότητα στην κορυφή του κόμματος χωρίς υπονομεύσεις. Κι ενότητα στη βάση χωρίς φατριασμούς. Ξέρω ότι...αυτές τις σκέψεις τις συμμερίζονται πολλοί. Οι περισσότεροι…,

….Κοινωνική μας αναφορά είναι, κυρίως, η μεσαία τάξη. Χωρίς αυτή δεν στέκει ούτε η δημοκρατία ούτε η οικονομία μας. Τους πικράναμε τον τελευταίο καιρό. Μιλάω για τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες μας, τους εργαζόμενους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν, τους νέους που έχουν όνειρα. Όλους αυτούς πρέπει να υπερασπιστούμε. Αυτούς πρέπει να βάλουμε μπροστά, για να ανασάνει η κοινωνία, για να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη, για να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα όλων των Ελλήνων…. Πρέπει να ακούσουμε τους νεοδημοκράτες, να θεραπεύσουμε ότι τους πλήγωσε, να σεβαστούμε τη θέλησή τους, να απελευθερώσουμε την ορμή τους, να μετατρέψουμε την οργή τους σε ενωτική ανάταση και κίνηση προς τα μπρός. …. Μαζί θα ανασυγκροτήσουμε τη Νέα Δημοκρατία".

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,
συναγωνιστές από ιδρύσεως του κόμματος από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα, με σεβασμό στην πορεία της παράταξης μας, με σεβασμό στις άξιες μας, με γνώμονα τα λόγια του νέου Προέδρου μας του Αντώνη Σαμαρά, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, οι οικογένειες μας, ο τόπος μας, ας προχωρήσουμε στην αναδόμηση της παράταξης μας, ως ένα ισχυρό μέσο αξιοποίησης, ώστε να συμβάλουμε ενεργά στον στόχο που δεν είναι άλλος, να ξαναγίνουμε η Ελπίδα της Ελλάδας. Και μαζί να φτιάξουμε την Ελλάδα της Ελπίδας, όπως το επιτάσσουν οι καιροί. Σύνθημα μας είναι Συμμετέχω – Συνδιαμορφώνω.
Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι, να δώσουμε το βροντερό παρών στις εσωκομματικές εκλογές την 30 Μαΐου 2010.

Με τιμή
ΠΕΤΡΟΣ Σ. ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: